Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aha, czyli nie muszę parować osobno? Bo miałam też o to pytaćTo super - szybciej pójdzie.
A pytam tak o te ryby, bo pamiętam, że w ciąży jakichś nie można jeść. Nigdy nie pamiętałam jakich :/ No i myślałam, że z dziećmi podobnie
A z tym żółtkiem to trzeba się męczyć i kroić po pół co drugi dzień czy można dać po prostu całe dwa razy w tygodniu? Wielka będzie różnica?...:/
Ale mam dziś problemy![]()
Poczytalam teraz troche o rybach i najwazniejsze to zawartosc bialka w rybie, zeby byla wysoka.No i zeby to byla ryba morska bo ma dodatkowo jodA ryby podaje sie po 9 mies z tego co ja wiem
![]()
Aha, czyli nie muszę parować osobno? Bo miałam też o to pytaćTo super - szybciej pójdzie.
A pytam tak o te ryby, bo pamiętam, że w ciąży jakichś nie można jeść. Nigdy nie pamiętałam jakich :/ No i myślałam, że z dziećmi podobnie
A z tym żółtkiem to trzeba się męczyć i kroić po pół co drugi dzień czy można dać po prostu całe dwa razy w tygodniu? Wielka będzie różnica?...:/
Ale mam dziś problemy![]()
mi się wydaje, że zdrowy rozsadek daje wiecej niz ksiązki, bo w ksiązkach jak w modzie się zmienia co sezon...myśmy też już rybę jedli i taką słoikową i normalną złapaną (bo my wędkarze jesteśmy) także był już lin, karp i okoń i w sumie najbardziej małej te rybne smakowały.
Ja to w ogóle przestanę czytać książki o dzieciach, mam książkę 'Nasze Dziecko' polecane przez Instytut Matki i Dziecka i tam jest zupełnie inaczej niż my wszystkie robimy - już sama nie wiem.