enka75
mamuśka :)
Michasia, no naprawdę przepięknie wyglądałaś, szczuplutka i te WALORY 
To zdjątko powinno być na wszystkich forach gdzie widać że po tygodniu można wrócić do formy :-) mnie podbudowałaś
A co do "mleczarni" no cóż, nasz przywilej, choć przez chwilę możemy czuć się jak dziewczyny z PLAYBOYA ;-)no a te drobiazgi że leci, że cieknie echhhh to da się przeżyć.

To zdjątko powinno być na wszystkich forach gdzie widać że po tygodniu można wrócić do formy :-) mnie podbudowałaś

A co do "mleczarni" no cóż, nasz przywilej, choć przez chwilę możemy czuć się jak dziewczyny z PLAYBOYA ;-)no a te drobiazgi że leci, że cieknie echhhh to da się przeżyć.

a przecież, nie po to mieszkam na swoim, żeby mnie ciągle ktoś kontrolował. chciałabym odpocząć po porodzie i najpierw dojść do siebie tym bardziej, że ciąża przebiega dość ciężko i nie wiem jak im to wyperswadować.. jakieś pomysły?? bo spokojne tłumaczenie nie pomaga :-(
nie będą mogli widywać wnuka tak często jakby chcieli a moja matka już czuje się jak królowa babć i chce wszystko przy maleństwie robić choć się jeszcze nie narodziło

a co bierzecie dla dziecka do szpitala na wyjście?? wiadomo że to zależy od pogody ale macie już coś ustalone?? i ile pieluch bierzecie dla malucha?? nie wiem jak u Was ale u nas są wymagane podkłady do łóżka. kupiłam 2 ale dla mnie to śmieszne, że to co szpital powinien zapewnić musimy kupić same