Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Z tymi piersiami to naprawdę chyba prawda, że im mniejsze tym większe szanse na pokarm. Moje są mega big- ale nic nie leci kompletnie, żadnej siary..ciekawe jak to będzie hmmm

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie ma znaczenia czy duze czy male piersi to jest uwarunkowane genetycznie ja osobiscie nie jestem" hojnie" :-)obdarowana piersiami , karmie do dzis a syn przez pierwsze 3 miesiace przybieral miesiecznie 2kg!jeszcze teraz moglabym wykarmic dodatkowo gromadkeZ tymi piersiami to naprawdę chyba prawda, że im mniejsze tym większe szanse na pokarm. Moje są mega big- ale nic nie leci kompletnie, żadnej siary..ciekawe jak to będzie hmmm![]()
a i znam kilka kobiet które maja ze sie tak okresle "bufory" niektóre karmily baaardzo kruciutko bo albo mialy bardzo malo pokarmu albo byl malo tresciwy a niektóre wykarmily swoje pociechy bez problemu wiec to nie ma zadnego znaczenia
mamaczarusia myślisz, że poduszka do karmienia dziecka to ułatwienie jakieś? rozważam zakup bo wiem, że są takie "rogale" ale nie znam nikogo ze znajomych kto by używał..

Poza tym jest tam boom rodzących, bo fajne warunki i właśnie to bezpłatne znieczulenie. Natomiast w innych wiem,że albo w ogóle nie podają ZZO,albo jest to koszt w granicach 250-300 zł lub nawet więcej. No i oczywiście pod warunkiem,że jest anestezjolog,bo o zapisywaniu się nie słyszałam...