Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja byłam dzisiaj w szpitalu po liste co trzeba zabrac i teraz moge zacząć wszystko kompletować.
Gdyby któraś z was również wybierała się do szpitala nr3 w Tarnowskich Górach to oto spis:
Niezbędnik porodowy:
- majtki jednorazowe (3 sztuki)
- podkłady jednorazowe (3 sztuki)
- lewatywa (2 sztuki)
- koszule nocne (2 sztuki)
- szlafrok
- kapcie
- papier toaletowy (1 sztuka)
- podpaski duże (1 opakowanie)
- pieluchy jednorazowe (dla położnicy - 1 opakowanie)
- sztućce,kubek
- termometr
- maszynka do golenia
- karta przebiegu ciąży, legitymacja ubezpieczeniowa, karta "chip" NFZ
- mała kosmetyczka
- woda niegazowana

rozumiem że muszą się jakoś uczyć ale jak stoi nad Tobą chmara 10 studentów i patrzą w intymne okolice a lekarz im tłumaczy co i jak jakbyś manekinem była to już przesada
jeszcze mniejsze grupki do 4 osób znosiłam jakoś ale powyżej toczyła mi się piana z ust wręcz

wtedy to już wolałam się nie odzywać bo bym piekło rozpętała na oddziale tak samo jak to zrobiłam gdy nas przeprowadzali na ten świeżo wyremontowany oddział patologii ciąży. człowiek nawet nie mógł porządnie z kibelka skorzystać bo nie wiadomo skąd nagle wyskakiwała "przemiła" pani, która kontrolowała czy czegoś czasem nie poniszczyłaś. to wiję zaczęłam po co nas tam przenieśli skoro nie możemy nawet porządnie pierdnąć a już za nami strażnik teksasu stoi
i chyba mnie tam potem nie lubili za bardzo 

najgorsze to te ledwo starsze od nas stażystki co to myślą, że jak po studiach to im trzeba per doktor mówić
jedna taka jak mi ktg założyła to pożal się boże. oczywiście zamiast bicia serca dziecka słyszałam tętno swojego brzucha
ale po zwróceniu jej uwagi "czy jest pewna, że to jest to??" dumnie podniosła głowę i powiedziała, że ona jest lekarzem nie ja i że ona wie co robi. i nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać a może płakać ze śmiechu
ordynator potem przyszedł i poprawił mi ten pas od ktg ale na prawdę dziewczyny unikajcie szpitali klinicznych jak ognia

coś mnie dzisiaj hormony zaatakowały i jakaś płaczliwa jestem od 5 rana więc nie śpię i postanowiłam powitać nowy dzionek obfitym śniadankiem