princi
Mama Myni i Kini ;-)
A ja uwazam, ze studenci gdzies i na kims nauczyc sie musza,zeby byc pozniej dobrymi lekarzami.. i jakby tak staneli nade mna... to spx
Mi ostatnio uczennica krew pobierala, lapki sie jej trzesly tak,ze az odwrocilam glowe,zeby jej nie stresowac.. i pobrala mi lepiej krew niz polozna jakas wczesniej, gdzie pol reki mialam ssiniaczalej bo mi zylka pekla..
A poza tym jak ja rodzialam, to nic nie widzialam oprocz swiatla i mojego bolu... 
Mi ostatnio uczennica krew pobierala, lapki sie jej trzesly tak,ze az odwrocilam glowe,zeby jej nie stresowac.. i pobrala mi lepiej krew niz polozna jakas wczesniej, gdzie pol reki mialam ssiniaczalej bo mi zylka pekla..
A poza tym jak ja rodzialam, to nic nie widzialam oprocz swiatla i mojego bolu... 
jak maja to robic jak nie beda mieli praktyki;-)ale jak bylam w pierwszej ciazy, i lezalam na patologii ciazy, i bylam wezwana do gabinetu na lozko ginekologiczne, ja wchodze a tam masakra jakas, tyle osob w pokoju ze wolnego miejsca nie bylo, tyle gapowiczow
myslalam ze sie zapale ze wstydu, bylam wsciekla i lezalam z zamknietymi oczami!!! A lekarz jeszcze "tam"poswiecil i mowi"blizej , prosze zobaczyc to jest ......" 

ale kochane każda ma z nas ma rację, w końcu to jest kwestia indywidualnego podejścia mimo wszystko jakiekolwiek jest nasze zdanie najważniejsze, żeby dzieciątko urodziło się zdrowe, bez powikłań i w jak najmniejszym dla nas bólu