vanilla_sky
Fanka BB :)
a tak to bedzie wygladalo... :
[video=youtube;Xath6kOf0NE]http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf0NE&feature=fvst[/video]
[video=youtube;Xath6kOf0NE]http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf0NE&feature=fvst[/video]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HA HA, leżałam teraz na sali z dziewczyną, która była 11 dni po terminie - nikt jej nie pomógł, żadnej akacji porodowej, a lekarze tylko: "czekamy".Ja nie wiem, oni tą oksytocynę limitowaną mają, jak w komunie - na kartki??
Ehh, się człowiek naoglądał w szpitalu - zgroza ogarnia!
Jak się nie ma obrotnego swojego lekarza, to tak to właśnie wygląda. Mam nadzieję, że mój stanie na wysokości zadania jakby co...![]()

Jest cisza , spokój, czysto, intymnie- dla mnie bomba:-) No i problem niechcianych odwiedzin znika...
Ale jak ktoś się uprze- to już jego sprawa. Ja nie karmię w miejscach publicznych, ani nawet przy gościach w domu- wychodzę sobie do innego pokoju, bo tak się lepiej czuję
A jak mi ktoś wejdzie, to grzecznie wypraszam
Brzuch mi się bardzo napiął i zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu. Dostałam skurczy i trzymało mnie z 10minut. Przestraszyłam się
ale po no-spie mi przeszło. Nadal mam twardy brzuszek. Mały harcował a teraz śpi
w każdym razie ruchliwość mu spadła.
Muszę siebie obserwować, dobrze że położną mam pod telefonem.
ja tak właśnie miałam że miałam się zgłosić do szpitala tydzień po terminie zgłosiłam sie i nic codziennie dawali mi jakąś kroplówke czopka na wypróżnienie i dalej nic w końcu chyba dali mi już oksytocyne bo równiutko 2 tygodnie po terminie urodziłam:-Aha...pytalam tez lekarza, kiedy nalezy sie zglosic do szpitala. i powiedzial ze w takich wypadkach:
- pojawienie sie skurczy podobnych do tych miesiaczkowych (przy czym warto zauwazyc czy sa regularne czy nieregularne)
- pojawienie sie plamienia lub krwawienia
-odeszły wody płodowe
- ewentualnie tydzien po wyznaczonym terminie porodu, gdyby nie bylo zadnych oznak (wtedy beda porod wywolywac)
a chyba po 3 dniach zrobiłam test i okazało sie że już byłam w ciąży