Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
elaine- nie chodzi mi o opłacanie bo takie wymogi lecz hmm 'dopłacenie" by dana położna lepiej się zajęła rodzącą ;-)Nic mi nie wiadomo o opłacaniu położnej. Mam już synka- i teraz oczekuję maleństwa- ale wszystko w ramach NFZ![]()
kolezanki ktore chodzily na szkole rodzenia przy szpitalu juz mialy "chody" u poloznych bo nauki prowadzily te same co przyjmowaly poród ja nie chodzilam ale i tak trafilam na przesympatyczne panie ktore bardzo mi pomogly

. Moje koleżanki które rodziły też z tego co wiem dodatkowo nie płaciły kasy. Może jedynie w ramach super opieki na koniec poszły z bombonierą i kawką
.
. Umawia się na konkretną godzinkę przeprasza że spóźniła się z 10 min nawet! Kiedyś to położna chodziła jak jej się podobało i o której jej się chciało. |Teraz ta się pyta nawet z gestem przepraszajacym, czy napewno o wszystkim wiem, czy chcę o coś jeszcze zapytać- naprawdę ogromny plus !
Wtedy mam kolejnej dać kasiorkę?