Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeżeli będzie to dziewczynka, nazwiemy ją - Nina.
Jeżeli chłopczyk - Borys albo Igor :-)

Borys tez mi się podoba, ale tak ma na imie nasz kot![]()

a ja bardziej jestem za Mateusz, Tymoteusz;-)

Własnie mi również zależy na takim imieniu, które da się słodko zdrobnic a potem dorosłemu nie szkodzi i jest w miare potrzeb "doniosłe"Generalnie zalezy mi na imieniu ktore ma zdrobnienie i "dorosla" forme wiec jakos nie mozemy dojsc do porozumienia ale na szczescie mamy jeszcze troche czasu ;-)
Dziewczyny a tak w ogole to mam male pytanko w zwiazku z imionami czy sprawdzacie znaczenie danego imienia ktore sie wam podoba czy tez w ogole nie patrzycie na to????
Ja takie mam i takich szukam. U nas ciągle dla chłopca prym wiedzie imię Paweł.
albo z chińskiego KOGUT (wiadomo, skory do zwad, kłótni itp itd) Narazie nie widzę aby jakoś specjalnie miało to wszystko na nią wpływ. Owszem dumna i zadziorna, ale nie bardziej niż rodzice w jej wieku

Jakby się ktos interesował, to polecam stronkę... Borys tez mi się podoba, ale tak ma na imie nasz kot![]()