Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ogladanie (...) telewizji wogole nie wchodzi w gre, bo po 1 min juz jest nudno.

O jej jak mi sie dobrze zrobiło, przeczytałam ostatnie kilka Waszych stron, bo już myślałam że mam w domu terrorystę, a pozostałe dzieciaczki takie słodko grzeczniusie
.................
;-)
...słodko grzeczniusie...ciekawe które to takie 

O jej jak mi sie dobrze zrobiło, przeczytałam ostatnie kilka Waszych stron, bo już myślałam że mam w domu terrorystę, a pozostałe dzieciaczki takie słodko grzeczniusie
.................

Ja mam takie samo przyzwyczajenie jak Katka, po sniadaniu ogarniam mieszkanie potem na spacer, potem robię obiad, a po drzemce zabawiam sie zKubą, ale on wtedy jest w miare grzeczny jak przy nim siedzę, ale jak właśnie cos do południa robię to on broi... chyba to jest próba zwrócenia na siebie uwagi???To u mnie dokladnie tak samoKuba rano nawet grzecznie sie bawi bo wie ze mama nie ma czasu, ale juz po poludniu nie daje mi odetchnac

A z telewizorem to mam pewien problem, tzn Kuba raczej nie skupia się na tym co sie dzieje w nim, ale mamy go nisko postawionego i ten mój Łobuziak podchodzi do samego ekranu i uderza czym popadnie i boje się o jego oczy...

...a w telewizor najczęściej ładuje pilotem 
moja Nina jest ewidentnie nadpobudliwa, bo nie potrafi siedziec spokojnie. Jak nie spi, to caly czas chodzi po domu i "zalatwia rozne sprawy" - przeklada buty, szuka papierkow i wyrzuca do smieci, przenosi klocki i inne rzeczy z jednego pudelka do drugiego itd. Jedyne co jest w stanie ja zatrzymac, to okno balkonowe ;-) nawet jak je jakies chrupki czy chlebek, to tez chodzi.
Ogladanie ksiazeczek czy nawet telewizji wogole nie wchodzi w gre, bo po 1 min juz jest nudno. Tylko zabawy ruchowe i muzyczne sa intersujace. Takze musze byc w ciaglym ruchu. Czasem trudno mi uwierzyc, ze dziecko potrafi przez pol godziny ogladac ksiazeczke![]()
. DW - CANPOL- Zabezpieczenia szuflad (267482596) - Aukcje internetowe Allegro A tam gdzie nie da sie ich zamontowac zostaje odkrecenie uchwytow.
a rozne,mam duzo ksiazek dla dzieci,przeroznych.Zuzia tez tak potrafiila siedziec nad ksiazeczkami,wiec uzbierala sie nam pokazna bibloteczka.U Hani jest ostatnio na topie seria 4 ksiazeczek o Bobie budowniczym i taka duza kasiazka,ma z 300 stron i sa tam rozne zebrane wiersze,polskich autorow.Jest tam duzo ilustracji,ja Hani o nich opowiadam,czytam troszke,Hania bardzo lubi z tej ksiazki,wiersz St.Jachowicza pt.,,Chory kotek" - Pan kotek byl chory i lezal w lozeczku....",na pewno znacieAle tez potrafi ogladac atlas zwierzat - ja jej opowiadam,ona slucha. Moje dzieci moze tak maja...Katka...powiedz proszę jakie to Wy macie książeczki że Hania pól godz je przegląda...u nas zajmowanie sie książeczkami trwa 5 min to góra
![]()