Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. U mnie niestety nie zadziałał
, a Kuba strasznie mnie bije
. Karny jeżyk ( narazie nie jeżyk jako taki, ale karny jasiek) też narazie nie działa, bo Kubie się wydaje, że to jakaś zabawa
. Póki co nie znalazłam na to sposobu
. Nawet ( chyba jestem wyrodną matką) , ale Kubuś dostał po łapkach - tak delikatnie- i to też nie pomogło wywołało u niego tylko śmiech
Witajcie :-)
Chciałam dorzucić coś od siebie na temat bicia nas przez nasze dzieci ;-)
Agatce tez sie to zdarza i ja wtedy mówię do niej ze nie wolno bić mamy, że mama jest cacy i Agatka od razu zaczyna mnie głaskać. Na razie działa, wiec jak nie macie sposobu to polecam wypróbować własnie ten.

na mojego upraciucha to niestety nie dzialalo. tzn tez mnie glaskala, ale za 5 sek znowu mnie bila![]()
...my robimy tak...jeżeli Amelka uderzy mnie lub męża dostaje po łapce nie mocno ale tak żeby poczuła i sadza się ją na podłodze i tłumaczy że nikogo nie wolno bic...zazwyczaj wtedy jest histeria ale musi zrozumieć że tak nie wolno...
...
a tak poza tym nadal jakos patrząc na zdjęcia nie moge uwierzyc ze maluchy Wasze to takie małe agresowy ;-)

Moniqo bo na zdjęciach chcą się pokazać z jak najlepszej strony;-)a tak poza tym nadal jakos patrząc na zdjęcia nie moge uwierzyc ze maluchy Wasze to takie małe agresowy ;-)