zylcia588
Fanka BB :)
A co sądzicie o tym wózku? http://www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-liv
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez mam i moge polecićco do spacerówki się nie wypowiem, bo my dalej w Mutsy.. aczkolwiek z miłą chęcią poczytam, bo czeka nas zmiana jak pójde do pracy muszę kupić cioci coś lekkiego :-) no i oczywiście wygodnego dla Oliwii :-)
Rubi co do telefonu ja mam LG KU990 Oliwia z nim już wszystko robiła i telefon oprócz drobnych rys chodzi dalej rewelacyjnie. Polecam:-)
![]()
tego Ericssona ma mąż i tez super sie sprawujeChogata funkcję swoją spełnia tylko nie ma jak baba sobie wymarzy maxi-cosi:-( Ostatnio mogłam kupić używany w idealnym stanie za 600zł. Gdybym wiedziała wcześniej:-( A ten bym odsprzedała komuś za grosze.
Co do telefonów ja przerabiałam ostatnio Rubi i jedno mogę powiedzieć NIGDY WIĘCEJ DOTYKOWYCH EKRANÓW! Ja się nie nadaję mojego Lg GT500 wsadziłam do szuflady bo mi na urodziny mój Miś odstąpił swój Sony Ericsson
A co do niezniszczalnych telefonów to miałam Sony Ericssona K810i i już prawie rok moja kuzynka go męczy i nadal jest w stanie idealnym.
A co sądzicie o tym wózku? Wózek dziecięcy LIV
my z tej Bebecar (wersja spacerowa)
przesiedlismy na tą Wózek dziecięcy XS - X-lander
i zarówno ja, jak i MIko jestesmy zadowoleni. ładna, lekka i łatwa w składaniu