• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
myślałam, że moje dziecko nosi rozmiar 20, a okazało się że jednak ma 21 (dł. stopy 13cm)...
buty kupiłam w CCC-adidaski i wyjściowe :)
co do spacerówek, to ja zamierzam kupić na wiosnę, a co będzie mi się wtedy podobać, to się okaże :D

fajny wózio Zylcia

A dziewczyny jak możecie to dawajcie linki do tych butków, zdecydowanie przyjemniej się czyta i ogląda ;-). Przynajmniej będę wiedziała z jakich modeli jesteście zadowolone... ;-). Z góry wielkie dzięki

Ja sądzę, że przez zimę jeszcze nie raz wrócimy do naszego x-landera - właśnie ze względu na duże pompowane koła i w ogóle na większą ciepłotę ;)
Dziś była inauguracja nowego wózka - całkiem sprawny. Muszę tylko dokupić folię przeciwdeszczową.

No ja się leczę z chęci zmiany wózka.
Rubi ten który pokazałaś bardzo fajny. Ale myślę że do Wiosny to Monia już będzie biegać i nie w głowie jej będzie jazda w wózku;) Więc może wydatek cię już ominie? Ja na to liczę. Na wiosnę to chcę z małą w rowerku jakimś wychodzić. Nie wiem czy to realne???

Rubi bardzo fajny :-). Ja osobiście bym nie kupowała już wózka, ale jak cioci będzie potrzebny to jej kupie w końcu to ona zajmować się będzie teraz Oliwia. Poza tym z moją pszczółką chodzimy na spacerki bez wózka :-). Jak trzeba gdzieś dalej to auto i dalej bez wózia :-).

reklama
Zylcia fajny:)
no wg mnie to wózek musi być jeszcze długo bo na plac zabaw pod domem to i owszem można bez wózka no ale jak idę już sobie do parku (mamy kilka w odległości ok 10-15 min ode mnie moim krokiem) no to dojeżdżamy wózkiem, na zakupy czasem trzeba - też wózkiem, jak będzie bardzo brzydko - chlapa itp a spacerek będziemy chcieli się dotlenić czy na "spany" spacerek wyjść - no to wózek....Bartek co prawda dobrze chodzi i może i cały dzień biegać (tak w wakacje było) ale kierunek obiera zawsze inny niż ja;) dlatego jak cel mamy konkretny to wózek obowiązkowo jeszcze na długo

buciki teraz 22 ale jedne i 23 ma bo jakieś mniejsze wypadały...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry