o matko...to tylko mojej Moni stopki w takim tempie rosna? swego czasu miala jedna z mniejszych stopek wsrod sierpniowek i nigdzie nie moglam dostac butow w rozmiarze 17 a teraz panna smiga w kapciochach 21/22 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja tez nosi 20,a kozaczki mamy i 20 i 21niekoniecznie Rubi, moja nosi paputki rozm 20 więc kozaczki 21 byłyby ok ale mam dla niej zimowe butki...
ty szukałaś 17 a ja jeszcze mniejszych,bo 16 i nawet kilka par mam w domkuo matko...to tylko mojej Moni stopki w takim tempie rosna? swego czasu miala jedna z mniejszych stopek wsrod sierpniowek i nigdzie nie moglam dostac butow w rozmiarze 17 a teraz panna smiga w kapciochach 21/22![]()
Dzięki ZylciaEfe - wysłałam PW
A to są te buciki
![]()