Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taki lezaczek co wspominalas Kasiu i Mju bardzo fajna rzecz ale ja sie zdecyduje na moses basket, na poczatek, na kilka pierwszych tygodni zamiast lozeczka, bede mogla przenosic dzidzie ze soba bo ja mam pietrowy domek
Mamas & Papas Moses Basket on eBay, also, Moses Baskets, Nursery Decoration Furniture, Baby (end time 10-Jun-09 22:00:39 BST)

Mitemil swietny zakup, ale o ile moj maz w miare spokojnie zniosl cene 200zl obawiam sie ze przy powyzej 400 zawal murowany![]()

O dokładnie to mamAnielka korzysta nadal... no a teraz Antek będzie więc inwestycja się opłacała
![]()
Dzięki Deli 
Basiu tak to bylas ty chyba nawet pisalas ze lepiej go schowac bo twoj synek nie bedzie potem chcial oddac. Juz sie zdecydowalam i kupie ten lezaczek.
Musze sie wam pochwalic swoim szczesciem wczoraj wklejalam wam fotelik co mi sie za 30zl udalo kupic:-):-)I wiecie co przyszedl dzis i jestem taka szczesliwa bo jest w stanie idealnym, jak nowy nikt by nie poznal ze odkupiony. I jest sliczny, leciutki. Do tego nawet prezent Miloszek dostal. Doslownie w szoku jestem takich sprzedawcow ze swieca szukac na allegro. Wklejam wam zdjecia prezenciku taka jestem heppy. Mala rzecz a cieszy

Ja tak samo tylko podpaski:-)a ja tylko podpaski biore i nic wiecej