reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja się skusiłam na Avent Isis Via, zamówiłam w sklepie i jutro idę kupić. 149 zł, ale zamiast butelek 5 pojemników na pokarm, które można wsadzić do zamrażalki i mikrofali. Mają nakładki ze smoczkiem, myślę że się sprawdzą u mnie lepiej niż typowe butelki. Mam już 2 małe, które kupiłam dzieki Kasi:-), a 4 to byłoby zbyt dużo.

reklama
Kochane a ja 2,5 roku temu znalazłam polski odpowiednik OILATUM - OILLAN!!
skład dokładnie ten sam, w aptece mi doradzili i tak do Małej kupowałam przez cały pierwszy rok, dla porównania cena 500ml oilatum ok 50zł a oillan 38zł.

polecam:-)

to bodziaki (9,50zł) i śpioszki (17zł)

a tu się mamusia nie mogła powstrzymać i kupiła takie za 34zł (6,80zł za sztukę to i tak tanio myślę?)

Widziałam te przecenione piękności w tesco, ale nadal nie wiem Kto u mnie buszuje :-(. była cała rozmiarówka do roczku.

Widziałam te przecenione piękności w tesco, ale nadal nie wiem Kto u mnie buszuje :-(. była cała rozmiarówka do roczku.
Majaam ja tam zgłupiałam normalnie. Ale były też zwykłe całe białe i też tanie. Ale mój na mnie nakrzyczał że jeszcze mam obiecanych dużo ciuszków od znajomych więc nie ma sensu kupować na zaś, bo dzidzia szybko wyrośnie.

http://www.bajka.net/index.php?p406,051-laktator-elektryczny

Ja miałam się was kochane laski zapytać czy oprócz laktatorów Aventu to słyszałyście o takich innych firm. Kobietka w tej hurtowni poleciła mi taki jak w linku i on jest elektryczny, no i teraz się zastanawiam:sorry:

reklama
Efe ja bym go nie kupila oczywiscie ze nie tylko avent istnieje ale akurat baby ono nie ma zbyt ciekawych opinii to juz o wiele lepsze ma Medela.
Ja choc strasznie wychwalam aventa teraz zakupilam wlasciwie odkupilam chicco reczny
http://www.allegro.pl/item644540503_fizjologiczny_laktator_z_regul_sily_ssania_chicco.htmltaki jak ten, tylko mi sie trafila smieszna okazja praktycznie nowy za cene 10zl. jest bardzo podobny do aventa no i ze taka okazja sprobuje z tym. Z Matim mialam avent i rewelacja, zobaczymy jak sie sie sprawi ten bo jak kiepsko to juz bez eksperymentow maz poleci po avent. :tak::tak:

Do góry