Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko nie śmiejcie się ze mnie.
Jak ubierasz dziecku body, to co ubierasz na rączki i nóżki?
aha!!! właśnie mi się przypomniało. może to nie dotyczy wyprawki dla dziecka, ale zawsze...
Moja siostra rodziła dwa razy-porody naturalne. Za pierwszym razem używała jednorazowych majtek poprodowych, ale drugi raz nie zrobiła tego błędu. Podobno strasznie w nich gorąco, "tyłek" się poci, ponieważ są wykonane z jakiegoś sztucznego materiału. Zdecydowanie się nie sprawdzają. PODOBNO!!! bo ja nie wiem-nie miałam jeszcze przyjemności.
za drugim razem kupiła wielkie gacie bawełniane:-) które 100 razy lepiej zdały egzamin.Jeśli któraś z Mam ma doświadczenie w temacie- proszę o radę.
, ja miałam i byłam bardzo zadowolona, tylko,że moje były jednak jakies oddychające, a jak rodziłam w marcu to zaczęły sie upały i naprawdę je sobie chwaliłam, i uzywałam ich jeszcze z 2 tyygodnie po porodzie w domku ......
84.PODUSZKA Z DZIURKĄ UŁATWIAJĄCA SIADANIE

Przypomniałam sobie jeszcze żeby nie kupować, jeżeli oczywiście nie jest to konieczne baldachimu do łóżeczka. Jak dla mnie to tylko niepotrzebny zbieracz kurzu. Może się sprawdza jak ktoś będzie spał z dzieckiem w jednym pokoju ale wielu znajomych mówiło, że dzieci nie zabardzo lubią jak są przykrywane i tak czy inaczej musieli sie pozbyć baldachimu.
Ja też słyszałam, że baldachim to tylko gadżet dla rodziców, ale straszny zbieracz kurzu, ja nie kupowałam.
A teraz być może kupię leżaczek, wcześniej synka wsadzałam w fotelik samochodowy, ale teraz koleżanka kupiła taki odjechany, że aż mi się zachciało ;-).

a teraz marzy mi sie leżaczek 

pajacyk to kaftanik i śpiochy w jednym, nie trzeba kupować śpiochów :-)

. Bo jak dziecko zaczyna głównie na brzuszku leżeć to te zapinki pajacyka, czy kaftanika nie są najbardziej wygodne (mi się wydawało, że mogą gnieść) i wtedy body z zapięciem na ramionkach staje się nieocenione i już prawie do końca pieluchowanie królowały tylko body, bo naprawdę są nieocenione :-).
.