Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to mam jeszcze:-) większy mętlik.
Tak śliczna jest ta pościel, że ja z zachwytu aż zapiałam:-):-):-), baldachim to według mnie zbędna rzecz, zamiast tego mogliby dać prześcieradło, które moim zdaniem jest bardziej przydatne. Żabol Ty to masz oko:-), najpierw takie cudne ubranka kupiłaś a teraz taką pościel znalazłaś. Masz kobieto gust:-)
![]()

są bosssssssskie
:-)
ten sprzedawca ma jedne z najfajniejszych i najnormalniejszych w cenie pościeli. Też u niego kupię wszystko
oto dzisiejszy prezent od taty dla jego małej córeczkisą bosssssssskie
![]()

Sliczne
Od taty dla coreczki?Faktycznie jest dobrze
Nie pamietam by moj M sam z siebie cokolwiek naszej malej kupil....taki typ, w ogole nie wie czego ona potrzebuje, co moze jej sie podobac....gdyby zostal z nia sam to chyba przepadliby oboje
....kurcze on chyba nawet nie wie czy mala ma jeszcze kasze, pieluchy.....
A u Was jak dziwczyny? Wasi mezowie pilnuja takich rzeczy?
gdyby tak było to odtrąbiłabym to wszystkim
mamusia znalazła i naprowadziła tatę, tata zdecydował w ułamku sekundy bierzemy no i dzielnie pomaszerował do kasy... śmieję się, że tatuś kupił bo do tej pory wszystko co jest kupione dla małej kupiłam ja... głupio brzmi ale mamy oddzielne pieniądze
to jego pomysł :-(To już zawsze jakiś postęp. Gratulujęoto dzisiejszy prezent od taty dla jego małej córeczkisą bosssssssskie
![]()
A jeśli chodzi o oddzielne pieniądze w związku to ja mam znajomych którzy są już kilka ładnych lat po ślubie a i tak rozliczaja sią ze wszystkiego jakby byli obcymi. :-(Ja też stanowczo za dużo siedze na allegro-ale jak na razie ograniczam sia tylko do oglądania, też nie znam jeszcze płci "kluseczki" no i jakoś M mówi, że niby jeszcze za wsześnie. Ale po 23.06 - czyli usg połówkowym już mnie nie powstrzyma ;-)i wiecie co, ja to chyba powinnam mieć blokadę na stronę allegro...jak już wejdę to cały wieczór potrafię siedzieć i oglądać te wszystkie rzeczy dla bobasów, z resztą same zobaczcie:........................................
a jedyne co mnie powstrzymuje przed licytacją to fakt, że nie znamy jeszcze płci i druga sprawa to, to że jak będzie drugi chłopak to z ciuszków raczej nic nie będę kupować bo po Fabiu mam ich od zatrzęsienia.