Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja posciel kupilam przy Zuzi a dopiero teraz zaczełam korzystać z kołdry, poduszka dalej czeka na lepsze czasy, Teraz wiem, ze to zbedny wydatek :-) Maluszki najpierw spia w becikach, jakies kocyki, śpiworki na zime zeby sie nie rozkopywało etc i kołdre przekłada się z kata w kąt, a noworodka nie kładzie sie na poduszkach.
ja bym przemyślała ten zakup, nie wydaje mi się niezbędny conajmniej przez pierwsze pół roku.
ja wózek kupie używany... wolę dać 1500 za naprawdę dobrej firmy wózek niż 1000 za jakiś beznadziejny... a ubranek szukam zarówno w sklepach jak i w szmateksach... kiedys wkleję fotki jakie rzeczy pokupywałam w lumpeksachzdziwicie się :-)
Oj wierz Ci bo sama lubię tam chodzić i szperac :-)
Na samym poczatku kupowałam w sklepach ale za jeden komplet ciuszków wydaje się ponad 70 zł a w lumpie za ta cenę mam ciuchy na cały sezon zimowy po kilka sztuk

Ja tez się wypowiem ta temat pościeli... fakt poduszka nie jest przydatna, ale co do kołdry to tak do konca sie nie zgodze... Kuba (przypomnę, ze tez urodził się w październiku) na początku spał w takim ala śpiworku (taki grubszy klocyk na suwak) i wcale nie było mu w tym ciepło... Czasami może zdarzyć się tak, że jeszcze nie beda grzać i w domku może nie byc za ciepło. Kołderkę podwijałam pod materac tak, że mały nie miał możliwosci nakryć się nią na głowe i nie zwijała się... Ale kazdy i tak zrobi jak będzie jemu wygodniej:-)
zastanawiam się jeszcze nad kupnem jedne pościeli do łóżeczka
jedną mam - ale jednak jakas na zmianę musi być
na allegro patrzałam :
MY-SWEET-BABY pościel 4-cz.135x100 baldachim tiul (635595146) - Aukcje internetowe Allegro
nawet nie drogo
, baldachim to według mnie zbędna rzecz, zamiast tego mogliby dać prześcieradło, które moim zdaniem jest bardziej przydatne. Żabol Ty to masz oko:-), najpierw takie cudne ubranka kupiłaś a teraz taką pościel znalazłaś. Masz kobieto gust:-)