Guziczek87
Pracująca mamuśka
Ciuszki już mam tak ze ja rozglądam się za pościelą, materacem, przewijakiem i wózkiem na allegro. Resztę kupie namacalnie w sklepie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ostatnio na zakupach weszliśmy na sekundę do smyka, mój M jak zanurkował w strefie zabawek tak nie mogłam go stamtąd wyciągnąć jak dziecko, chodził po sklepie i wszystkim mówił ze tez będzie tata...

pszczólka kilka tygodni po porodzie zaczną się spacerki conajmniej godzina dziennie, w tym czasie i do najbliższego sklepiku da się zajrzeć. Przecież nie będziesz siedziała przez najbliższe 18 lat z dzieckiem w domu, nie ruszając się z niego ;-). Większość z nas szybko będzie marzyła o samotnych wyjściach :-) i wtedy wypad do sklepu to dopiero będzie smakować.
Ostatnio na zakupach weszliśmy na sekundę do smyka, mój M jak zanurkował w strefie zabawek tak nie mogłam go stamtąd wyciągnąć jak dziecko, chodził po sklepie i wszystkim mówił ze tez będzie tata...