reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Abwgdzl widzę że zrobiłeś już porządny research ;-) Czy obiły Ci się o oczy foteliki które można mocować tyłem do kierunku jazdy ale przy pomocy pasów? Niestety isofixa nie posiadamy w samochodzie...

o britax anvolva czytałam gdzies negatywne opinie przez to ze jest od 9-36, czyli obejmuje dwa przedziały wagowe. jak znajde ten artykul to wkleje

Abwgdzl widzę że zrobiłeś już porządny research ;-) Czy obiły Ci się o oczy foteliki które można mocować tyłem do kierunku jazdy ale przy pomocy pasów? Niestety isofixa nie posiadamy w samochodzie...

Przy pomocy pasów to ja bym wybrał chyba Maxi Cosi Mobi (zbiera bardzo dobre recenzje od szwedzkich użytkowników) i jest do 25kg.

Maxi Cosi Mobi

Ewentualnie, któryś z modeli BeSafe (np. iZi Combi lub iZi Kid) ale one będą raczej droższe.

Gdyby ktoś chciał zobaczyć czemu tak "namiętnie" piszę o fotelikach montowanych tyłem do kierunku jazdy polecam krótki filmik:

[video=youtube;fKIeExpDLDA]http://www.youtube.com/watch?v=fKIeExpDLDA[/video]

Pozdrawiam,
KR

Ostatnia edycja:
szkoda ze maxi cosi mobi montowany jest tylko tyłem do kierunku jazdy, bo długo dziecko i tak w ten sposób nie pojeździ. Możę ze 2 lata...

Ja jutro jadę do sklepu pooglądać foteliki na żywo,poprzymierzam Julke , szczerze chciałabym coś kupić bo małej nogi się w tym nosidełku zginają .
Ostatnio wpadł mi w oko fotelik Espiro Optima, od 0 do 25 kg, montowany przeodem i tyłem do kierunku jazdy, cena przystępna, opinie użytkowników ok, ma atesty, może to nie największa firma ale wykonanie mi przypomina maxi cosi. Jutro jade go obejrzeć , ciekawe jak wypadnie i co mi w sklepie o nim powiedzą.
Fotelik Espiro Optima Baby Design 0-25kg - kurier gratis - 379.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

reklama
dentico my przy Krystianie mieliśmy ramatti, w porządku był, nie mogę się przypiąć. My wtedy wahaliśmy się między ramattim i maxi cosi, wybraliśmy ramatti nie ze względu na cenę tylko dlatego, że był wyższy i większy, Krystian zawsze był wysoki, to maxi cosi to by nam do 2 lat nie wystarczyło, a w ramattim jeździł do 3,5 roku.
Ignaś jest niższy i spokojnie mieści nam się jeszcze w ten fotelik peg-perego do 13kg co mamy i myślę, że do roku to bez problemu w nim pojeździ.

Do góry