reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kasiulec my kupiliśmy używany ale on był używany jakoś około 3 mc bo sprzedający dostali inny.. więc myślę że i tak niezły interesik zrobiłam na tym:-D
a pchacz fajny ale to już dla takiego co dobrze siedzi a moja to by orła na tym wywinęła że hej.... :-D:-D:-D

reklama
Dentico- Ja jak wrócę na dolny śląsk z pomorza to kupujemy właśnie ten fotelik co masz Espiro Optima, ale Pro. Nawet nie wiecie jak sobie w brodę pluję, że nie kupiliśmy przed wyjazdem tutaj na pomorze... Maja nieźle się umęczyła. Ona ma mega długie nogi i kompletnie się nie mieści. A tu tyle godzin jazdy bylo. Żałuję, że nie ma fioletu z tych Pro, ale wezmę albo ten malinowy, albo zielony. Chociaż obiecałam sobie, że już Mai nic zielonego nie kupię;-)

Na pchacza też poluję, ale jeszcze trochę się wstrzymam. Dostaliśmy na chodzik od mamy T. ale że nie chcę chodzika dla Mai to za te pieniądze na pchacz przeznaczę, a mam 200 zł więc spoko luz:-)

Kasiulec, Guziczek świetne kolorki fotelików, szczególnie ten róż jest ekstra :):-D
Kasiulec chcę małej ten muzyczny ogródek kupić , nawet rozmawiałam z M i weźmiemy jeden dla jego chrześnicy , ma roczek w czerwcu. Ułatwiłaś nam poszukiwania,dzięki.:-)
Znalazłam sprzedającego który ma te ogródki i takie coś , chyba też kupie, będzie jedna przesyłka
LITTLE TIKES 150W MUZYCZNY ZESTAW KAPIELOWY +BONUS (1026560537) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Wiesienka super ten twój pchacz:-)

My dokupiliśmy drugie krzesełko do karmienia aby tego dużego nie znosić na parter i do ogrodu:tak:, ale takie proste z Ikea białe plus taca, ponieważ jest twarde włożyliśmy takie dwie podkładki-poduszeczki kotki też w Ikea były. Krzesełko jest teraz za niecałe 50 zł plus taca chyba 15 zł. Bardzo fajne, jesteśmy zadowoleni:):-)
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzesło wysokie z tacką
IKEA | IKEA dla dzieci | Ozdoby dla dzieci | FABLER | Poduszka na krzesło

Boazqowa myślę ,że będziece zadowoleni. Zupełnie się inaczej jeździ w foteliku niż w nosidełku. Przydałoby się na taką długą podróż, może na Pomorzu kupicie i już wróci w nim.;-)

Dentico fajna ta poduszka do krzesełka, ja też mam to z krzesełko Ikei i ubolewam że nie jest obite.... Niestety u nas niema ikei. więc nici z poduszki....

reklama
Znalazłam sprzedającego który ma te ogródki i takie coś , chyba też kupie, będzie jedna przesyłka
LITTLE TIKES 150W MUZYCZNY ZESTAW KAPIELOWY +BONUS (1026560537) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

dentico29- super ten zestaw :tak: bardzo mi sie podoba i chyba tez cos takiego malej kupimy bo ona uwielbia wszystko co ma muzyczke:tak: Jezeli chodzi o to krzeselko z Ikei to moja bratowa miala takie przy dwojce dzieci i byla mega zadowolona tez miala do niego poduszeczki, i gdyby to krzeselko bylo jakos obite to tez bym nie szalala z tym drozszym bo w zupelnosci taki by wystarczylo no ale i tak kaske mialam od taty na to lepsze wiec jak moglam to zaszalalam ;-)

Wiesienka tez myslalam o takim pchaczu ale mamy cos ciut innego i chyba juz nie bede szalec, przy naszym tez moze stac i nie wiem jak sie spisze na dywanie bo kolek nie ma ale moze wystarczy :tak:

Wy juz foteliki kupujecie a my jeszcze w trakcie robienia prawka, tzn K jest juz ma 20h wyjezdzone wiec mysle ze do konca czerwca zda egzaminy i moze pod koniec lipca juz kupimy jakies autko, ale musze wam powiedziec ze prawie kupilam Maxi Cosi Priori XP czy jak to tam bylo :)-p) bo ktos tez sprzedawal tu uzywany chyba 3 miesiace i chcial za niego tylko 10 funtow wiec wogole taniocha ale mysle ze takich ofert bedzie jeszcze sporo wiec sie wstrzymalam :-p:tak:

Do góry