reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A Maja na Mikołajki dostała swoją pierwszą lalkę:baffled:(od dziadków)

Shenkoka fajna ta Twoja mata, taka inna, przyznam, że takiej jeszcze nie widziałam

A te lezaczki Chicco sa na prawdę super, my tez mamy i tak jak u Catedry Maja też w nim w dzień śpi, Kuba z resztą też w nim spał, także ja polecam

reklama
|To jest bright starts karuzelka marzeń. Około 90 zł kosztuje nowa. Na allegro używaną widziałam za 40 zł tu KARUZELA MARZEŃ Bright Starts USPOKAJA fisher (824425186) - Aukcje internetowe Allegro
Gemelo, tak mi się ta karuzelka spodobała, że zamówiłam mojemu Amisiowi:) Jest tańsza niz fisher price, a ma super żywe kolory, nie to co większość takie blade, no rewelacja, mam nadzieję, że na żywo będzie równie ładna:) i się dziecię zainteresuje:) Matą tydzień temu była wogóle nie zainteresowana, a jak położyłam ją wczoraj, to myślałam, że jej oczka wyjdą tak wszystko oglądała:) chyba "dorosła" do tego:)

My teraz na mikołajki kupiliśmy Ignasiowi m.in. taką przywieszkę do wózka:
Bright Starts - ZAWIESZKA ŻABA Super !!!!!! (834791323) - Aukcje internetowe Allegro
można ją tą klamerką przywiesić i do wózka i do fotelika i do leżaczka (do maty też już przywieszaliśmy) te zabawki szeleszczą i grzechoczą a od dołu żabka ma lusterko.

u nas nie da się zamontować klasycznej zabawki na sznurku, bo nie ma niczego na bokach wózka do czego dałoby się taką klasyczną przywieszkę zawiesić, szukałam w sklepie takiej zabawki z klamerkami i znalazłam tę żabkę

i takiego słonika dostał tylko w wersji fioletowej, on się w sklepie (był ze mną jak szukałam dla niego zabawek) zakochał w tym słoniku i wpatruje się w niego jak urzeczony:
http://www.allegro.pl/item825315414_bright_starts_grajace_zawieszki_pink_4_melodie.html

na gwiazdkę dostanie od nas Edusia, trochę na wyrost, ale to jedyne co się nadawało jak mąż był na łowach jak była noc przecen w tesco.

My mamy tę samą matę co kms, Ignaś owszem ją lubi o ile nie położymy go na niej na brzuszku. Na brzuszku to on nigdzie nie lubi leżeć.

Ostatnia edycja:
Super te zabawki zawieszane :szok::szok: kurde blaszka ;-) nawet nie wiedziałam że takie są :zawstydzona/y: ale mam zaległości... Ania jak na razie ma tylko pszczółkę pozytywkę taką:
PLUSZOWA ZABAWKA Z POZYTYWKĄ PSZCZÓŁKA (833818027) - Aukcje internetowe Allegro
matę tiny love zoo, ślimaka z fisher price'a, ale to jak będzie starsza, jedną grzechotkę i parę pluszaków :sorry::sorry:
Liczyłam na to że zabawki przyjdą razem z gośćmi, a oni tylko kasę przynosili :-p:-p
Od koleżanek z pracy dostała kocyk i skarpetki (skarpetek mam multum...):sorry:

Arlena tak się zastanawiam od jakiegoś czasu czemu Ty do Catedry mówisz Cedra???:confused::confused::confused:;-)

reklama
a wiesz Amelkowa bo właśnie jakoś mi się cholera ubzdurało że to cedra :szok:to się poprawie jak zapamiętam :-D

aaaa :O rzeczywiście teraz spojrzałam i mnie zatkało niwiem czemu tak sobie ubzdurałam

Ostatnia edycja:
Do góry