reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra super butki:tak:
ufffff jak dobrze że to moje drugie dziecko i zapędy zakupowe mam już ujarzmione;-) też tak szalałam przy pierwszym:baffled: w pewnym momencie kupowałam tylko ubranka z Wójcika:sorry2:

reklama
Dentico w Wójciku to czaszami ubranka droższe niż dorosłego:szok: szczególnie te rozmiary pow. 92cm:baffled: ale muszę przyznać że mają dobre ubrania gatunkowo:tak: mam dużo zachowanych po Natalce:tak:

nie podobają mi się ubranka w Wójciku:no: a ceny powalają...

dentico jedyny sklep next'a jest w Wawie w złotych tarasach... mój autobus do Olsztyna odjeżdza spod tarasów:sorry2::-D

Ja mam kilka Wójcika ale kupione na allegro w przyzwoitych cenach:-D Dużo mają strasznie ozdobnych do przesady ciuszków,ale niektóre są fajne.

Catedra pewnie często przypadkiem czekając na bus wstępujesz do tarasów. :-D:-D:-D:-DJeszcze tam nie byłam nigdy.:-(Musze nadrobić zaległości,może wiosną albo na letnich wyprzedażach,tylko musiasz dać cynk kiedy w next będą:-):-):-):-)

A to Julki nabytki obuwnicze:-D:-D:-D

s1.jpg s2.jpg

I ta bransoletka co wcześniej pisałam i na mojej modelce haha:-D

s3.jpg s4.jpg

Laski jesteście niesamowite z tymi ciuszkami...:tak::-D:-D
Ja jednak nagromadziłam tyle ciuszków że nie mogę patrzeć na wyprzedaże.. ale za to mam poryw na zabawki:-p planuje zakup huśtawki, bo bujaczek mnie denerwuje.

Śliczne te Wasze zakupy !!!!

nie podobają mi się ubranka w Wójciku:no: a ceny powalają...

dentico jedyny sklep next'a jest w Wawie w złotych tarasach... mój autobus do Olsztyna odjeżdza spod tarasów:sorry2::-D

tani Wójcik jest w Fashion House w Piasecznie :happy2: ale ja też stanowczo wolę Next :tak::-D to faktycznie na wieczne pokusy jesteś narażona Catedra :tak::-D
ja jeszcze z mała się nie wybierałam na zakupy ale poluję codziennie namiętnie na allegro ;-)a to moje ostatnie zdobycze na żywca są jeszcze śliczniejsze :-) z pierwszego to mamy tylko malinową bluzę
Catedra nie masz wrażenia, że troszke zaniżona ta rozmiarówka Nexta ?

Załączniki

• BLUZA.jpg
    BLUZA.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 43
  • JABŁUSZKA.jpg
    JABŁUSZKA.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 52
  • MOTYLKI.jpg
    MOTYLKI.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 46
  • ZIELONA.jpg
    ZIELONA.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Wy tak stroicie swoje dzieci, mój Filip to głownie w śpiochach i pajacach "chodzi" Czasem jeszcze w rajtuzach:-D ma 2 czapki i jeden kombinezon. Zamiast rękawiczek skarpety mu zakładam.

Jak Ania, tylko jak wychodzimy to oczywiście normalniej ją ubieram:-D:-D:-D. Po prostu tak jej najwygodniej myślę, bo ona ruchliwa jest bardzo to nie będę jej katowała:-D:-D:-D

reklama
Zośka ma nowe trampki :-D wkleję Wam zaraz jakieś foty bo są gwiazdorskie:-D
Śliczne:-)

A to Julki nabytki obuwnicze:-D:-D:-D
I ta bransoletka co wcześniej pisałam i na mojej modelce haha:-D
Super:-)

Wy tak stroicie swoje dzieci, mój Filip to głownie w śpiochach i pajacach "chodzi" Czasem jeszcze w rajtuzach:-D ma 2 czapki i jeden kombinezon. Zamiast rękawiczek skarpety mu zakładam.
Moja tak samo na wyjścia zakładam jej spodenki, sukienkę i jakąś ładniejszą bluzkę.
Moja elegantka ostatnio płakała bo w sukience spać nie chciała- bała się że się pogniecie :-D:-D:-D

Do góry