reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
a mi jakoś najbardziej przypadł do gustu bobas w długim bodziaku i rajstopkach - rozczulający to widok :tak:No ale pewnie jak tylko pokończą mi się zgromadzone wcześniej rozmiary to nie oprę się pokusie, by trochę bardziej nie postroić mojej królewny. Pajacyki i rampersy powoli przejdą więc tylko do roli nocnej pidżamki.

No dobra, przyznam się też - styczniowe wyprzedaże (przez was dziewczyny!) zaczynają mi się już śnić po nocach, więc jak za chwilę pojadę do wawy na dwa tygodnie to zamiast siedzieć w buwie i grzecznie zbierać materiały do magisterki pewnie też będę po sklepach ganiać.. I kto wtedy za mnie tę magisterkę napisze, no kto?

Kms ale śliczności kupiłaś:szok: .Szczególnie sukienki mi sie podobają :-).Mam troche podobną do tej ze zdjęcia nr 2 też z allegro:tak::tak:

Sylvietta nie opieraj się , idź i wybieraj ciuszki. :-)A praca się napisze:-D:-D:-D

Ja Asi tez zakładam rajstopki, bluzeczkę i tak biegamy po domu:-D a stroje ja jak gdzieś jedziemy. Moje zakupy to wyglądają tak- jak coś spotkam i widzę ze jest przecena i sie opłaca to wtedy kupuje. Tak robie tez z zakupami dla naszych chrześniaków, a potem sie dziwią w PL ze chyba oszalałam kupować rzeczy w zarze czy next- to z przeceny:-D:tak:
kms - sliczne te rzeczy

Mój Adaś obraził się na pajacyki i śpioszki więc w ciągu dnia przerzuciliśmy się na bodziaki i rajstopki ( mój M nie może przeżyć faceta w rajstopach:-D). Mam dla niego sporo "męskich ciuszków" bo jeszcze będąc w ciąży zakupiłam mu pakę 100 ubranek na allegro i uważam, że był to strzał w 10. Przez pół roku nie muszę mu kupować nic oprócz, śpiochów i bodziaków.Niektóre ubranka są naprawdę świetne.

Wiecie co jak patrze na te wasze zakupy to zazdraszczam Wam często bo śliczności kupujecie no ale my z ninką też mamy mnóstwo odjazdowych ciuszków i co najfajniejsze że większość jej garderoby to rzeczy dostane od kogoś:-):-):-)
Ostatnio znów dostała kilka par butów i mąż się śmieje że Ninka idzie w moje ślady i gdzie my będziemy chować te wszystkie buty:-p Potem może wkleję fotki , a prawda jest taka że i tak najczęściej ubiera się dziecko w te same ulubione ciuszki i te najwygodniejsze - tak jest u nas:tak:pranie prasowanie na okrągło:-p ale szafa pełna sukienek;-)

Przez was dziś odwiedziłam kilka sklepów i Zosia ma nowe bodziaki z zary fajne są bo są odpinane całe i jak idziemy do lekarza to szybko rach ciach i już jest golutka:-p następnie kupiłam jej nową piżamke pajaca w kotki:-D i w smyku kombinezon jesienny na przyszły rok za UWAGA 15zł!!!!!!:szok: taka taniocha:szok: a i tatuś zasponsorował małej zabaweczkę z FP możemy ja dołączyć do maty rainforest:tak::-D

Catedra nie masz wrażenia, że troszke zaniżona ta rozmiarówka Nexta ?

fakt troszkę zaniżona rozmiarówka:tak: ale w mothercare tak samo... moje dziecię nosi czapeczkę 6-9 miesięcy:baffled: a głowę ma wymiarową:-)

my dzisiaj znowu pojechałyśmy do sklepów bo jeszcze kosmetyki trza było sprawić... teraz przetestujemy dziudzisiowe chusteczki bo była promocja 6pak za 17 zł:tak: no i cały zestaw johnsona lawendowego, ciekawe jak się sprawdzi... a że tescowe wyprzedaże kuszą to wpadły jeszcze ubranka:baffled: no i kolejne baletki:sorry2: ale Zosiula dostała też taką miekką półeczkę zawieszkę żyrafę i teraz mamy gdzie trzymać grzechotki:tak::-D

fakt troszkę zaniżona rozmiarówka:tak: ale w mothercare tak samo... moje dziecię nosi czapeczkę 6-9 miesięcy:baffled: a głowę ma wymiarową:-)

my dzisiaj znowu pojechałyśmy do sklepów bo jeszcze kosmetyki trza było sprawić... teraz przetestujemy dziudzisiowe chusteczki bo była promocja 6pak za 17 zł:tak: no i cały zestaw johnsona lawendowego, ciekawe jak się sprawdzi... a że tescowe wyprzedaże kuszą to wpadły jeszcze ubranka:baffled: no i kolejne baletki:sorry2: ale Zosiula dostała też taką miekką półeczkę zawieszkę żyrafę i teraz mamy gdzie trzymać grzechotki:tak::-D
pochwal sie fotkami:tak:
szczególnie tej póleczki-zyrafki:tak:

Guziczek jaka zabawka? pokaż:-D też mam Rainforest więc jestem ciekawa:tak:
i pochwal się kombinezonem:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
pochwal sie fotkami:tak:
szczególnie tej póleczki-zyrafki:tak:

Guziczek jaka zabawka? pokaż:-D też mam Rainforest więc jestem ciekawa:tak:
i pochwal się kombinezonem:tak:

Proszę:tak: kiepskiej jakości foto ale okna dachowe mam zawalone śniegiem i jest troszkę ciemno:baffled:

Załączniki

• DSC00010 (2).jpg
    DSC00010 (2).jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 77
Do góry