reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
ToysRUs tu w Anglii tez maja troche wyboru
http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_eds=%EF%BF%BD&fh_refpath=facet_1&fh_refview=lister&fh_view_size=10&fh_reffacet=categories&omitxmldecl=yes&fh_location=//brus/en_GB/categories%3C{brus_brus}/itemtype=product/savings=savings/categories%3C{brus_brus_babiesrus_brutravelpushchairs}/categories%3C{brus_brus_babiesrus_brutravelpushchairs_brutravelpushchairstravelsystemspushchairs}&fh_start_index=0

Ja kupilam taki ciezki wozek z fotelikiem, spacerowka w jednym wiec raczej osobno spacerowki nie bede kupowac bo super mi sie tym moim kolosem jezdzi poki co :-) no i mam nadzieje, ze przetrzyma na drugie dziecko ;-)

Lysa ja ostatnio byłam wybierać wózek z Damiana kuzynką-oczywiście kupiła Xlandera bo ją nakręciłam trochę, a trochę sama chciała... I gościu powiedział mi tak:

teraz nie kupuje się wózków z myślą o drugim dziecku

Chyba jakiś nienormalny, albo "zarobiony" pomyślałam...

Lysa ja ostatnio byłam wybierać wózek z Damiana kuzynką-oczywiście kupiła Xlandera bo ją nakręciłam trochę, a trochę sama chciała... I gościu powiedział mi tak:

No pewnie mial za duzo pieniedzy :tak: Bo wiadomo jak sie jest na macierzynskim, to nie ma znaczenia czy Polska czy Anglia zawsze jest gorzej z kaska wiec ja staram sie jej bezpotrzebnie nie wydawac a mysle ze taki solidny wozek dlugo mi potrzyma :tak:

asieńko wejdź na stronę mamas&papas... mają sklepy w irlandii i boskie spacerówki... zastanawiałam się nawet czy do Ciebie nie pisac cobyś mi kupiła i wysłała jakąs:-D
Luna - Orchid - Mamas & Papas
zakochałam się w niej :)

chicco ma całkiem niezlą też tą
CHICCO WOZEK SPACEROWY CT 0.1 +AKCESORIA + GRATIS (894899094) - Aukcje internetowe Allegro

No to mi zapodałaś:-D:-D:-D, teraz mają promocje i ten wózek jest o 50 jurków tańszy, czyli w zasięgu naszych kieszeni. Swoją drogą, przechodzę bardzo często jak jestem w Dublinie koło centrum handlowego, w którym mają swój sklep:-):-):-). Tylko nam się podoba ten model, ale zielony. Nawet M się na niego napalił i był gotowy go zamówić;-), co oczywiście na razie nie wchodzi w grę, bo trzeba go na żywo sprawdzić.

a tak wogóle to jest mój gust i design jeżeli mówimy o wózkach...
Urbo - Black - Mamas & Papas
Sola - Orchid - Mamas & Papas

jezus jak one mi się podobają.... nieważne że niewygodne dla malucha:-p

a tak poważnie to fajne ale za bardzo stawiają na design a za mało na wygodę dla malucha w tych modelach..

ps.... poszukałam na googlu zdjęć life... na żywo tragedia :(

śliczne:-):-):-) to też mój gust..:-p:-p:-p:-p:-p:-p
ciekawe ile kosztowałaby wysyłka takiego wózka do PL, mam kumpla tam to może go zmolestuje o Mamas&Papas.
U nas w Polsce to nic fajnego nie ma:sorry2:

dziewczyny mam problem:
czy smoczki avent do butelek pasują do każdego rodzaju butelek bo ja mam duże butle nuk i tymi karmie mała, chce kupić te smoczki aventu do gęstych pokarmów i nie chce wydać kasy w błoto..:zawstydzona/y:

Catedra, Ty ja zwykle w wózkach przodujesz:-D

A ja byłam wczoraj w lidlu z myślą o zakupieniu tych rajstopek po 5zł... i kupiłam... aż 1 parę w rozmiarze 62-68.:wściekła/y: Nie było więcej. Pytałam obsługi i wszystko zeszło z samego rana o 8ej... Co te baby pod sklepem tam stały, żeby te rajstopy kupić?:confused::baffled::dry:Zresztą nie tylko rajstopy zeszły. Body też już nie było, ani skarpetek, nawet śliniaków... Jakieś trzy młode mamy wózkami normalnie te lidlowskie pieluchy wywoziły:shocked2:5 paczek pieluch miała każda... Zjawiskowe:happy2:

medeuska - wózek naprawdę fajny :tak::-) i mega lekki 5kg:szok:

medeuska a nie możesz sprzedać tego co masz i dołożyć troszkę? ten wózeczek widziałam na żywo i jest naprawde całkiem fajny ale ja chyba wolałabym dla Zochy z regulowanym podnóżkiem:-) ja tak naprawde to nie mam nawet na najtanszy wózek i wstyd się przyznać ale odmawiam sobie kompletnie wszystkiego. Ograniczyłam się do minimum np. z kosmetykami (używam mydła i szamponu:-p) przerzuciłam się na zakupy w biedronce tylko, nie pamietam kiedy kupiłam sobie coś do ubrania:sorry2: aaa przepraszam kurtę za 40 zł z wyprzedaży. Poza tym sprzedaję swoją maritę więc dołoże jakieś 200 zł i będę miała super spacerówkę...
ja mam jakieś chyba psychologiczne zapędy aby Zosia miała bez taty tak samo dobrze jakby był przy niej i dostaje nieziemskie ilości pieszczot i się śrubuję aby miała rzeczy na takim samym poziomie na jakim miałaby gdyby tatuś zdecydował się dawać na nią pieniążki... zapożyczam się też a konto tego co dostanę ze zwrotu za wyprawkę dla małej....

to ja też jestem nienormalna:-) bo ja już nigdy nie zaufam żadnemu facetowi i nie urodzę drugiego dziecka... uraz na całe życie przez tego idiotę mam... :sorry2::sorry2:

Catedra, Ty ja zwykle w wózkach przodujesz:-D

A ja byłam wczoraj w lidlu z myślą o zakupieniu tych rajstopek po 5zł... i kupiłam... aż 1 parę w rozmiarze 62-68.:wściekła/y: Nie było więcej. Pytałam obsługi i wszystko zeszło z samego rana o 8ej... Co te baby pod sklepem tam stały, żeby te rajstopy kupić?:confused::baffled::dry:Zresztą nie tylko rajstopy zeszły. Body też już nie było, ani skarpetek, nawet śliniaków... Jakieś trzy młode mamy wózkami normalnie te lidlowskie pieluchy wywoziły:shocked2:5 paczek pieluch miała każda... Zjawiskowe:happy2:

hihihihihi normalnie jak sobie pomyślę ile się na te wyprzedaż szykowałaś to mi się od razu rechot włącza:-D wiem paskudna jestem:-D:-D:-D

ah... zrobiłam podliczenie dla sądu ile mnie wyniosła wyprawka dla małej na rzeczy do 6tego miesiąca.... wyobraźcie sobie, że ja sama wydałam na nią 5800 zł:szok: i to bez wózka i karuzelki co P kupił :szok: i bez szczepień:szok:

jak usiadłam i wymieniłam dosłownie wszystko co kupiłam to wyszły tego 3 strony i jak podsumowałam (a naprawdę nie kupowałam zbędnych rzeczy)...

w wyliczeniu wzięłam pod uwagę tylko podstawowy zestaw ubranek typu 5 szt bodziaków i 3 pary spodenek:sorry2: to ile wydałam na większą ilośc ubrań to moje... no ale to wyliczenie dla sądu więc sąd weźmie pod uwage niezbędne minimum:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry