reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

czapeczki boskie. Załuje że ja nic nie mogę kupić bo mamy jeszcze trochę spadkowych.

a tak z innej beczki wasze maleństwa siedzą już w spacerówkach?

reklama
U nas spacerówke rozkłada się na 3 sposoby. Jak Maja zaśnie to kładę ją na płasko, a tak normalnie to ma na drugiej pozycji. ta trzecia to już tak typowo siedząca.

Kurcze a ja dziś przymierzyłam Oldze płaszczyk, który nabyłam jakieś 2 tyg. temu i masakra nie mieści mi już się :no::no::no:za tydzień chrzest i zostajemy bez płaszczyka i teraz nie dość, że i sukienkię + dodatki na przebranie w domu to jeszcze wdzianko jakieś muszę na szybciku szukać :szok::baffled:dziś pojjedziemy do prababci po sukienki te ręcznie robione mam nadzieję, że chociaz one będą "cacy" bo jak nie to zostajemy praktycznie bez niczego :szok:

Z Szymkiem mam tak samo, dlatego dopiero teraz rozglądam się za czymś na wesele dla niego. Wprawdzie kupiłam mu wczesniej elegancki kompleci, ale tak jak piszesz- po 2tyg przymierzam i za mały...

a tak z innej beczki wasze maleństwa siedzą już w spacerówkach?

Szymon siedzi. Jak próbuję go położyć to sam wstaje i siedzi.

Dziewczyny czapeczki urocze, ale chyba największa jest w tym zasługa modelek:-)

Ja później też się pochwalę nowymi nabytkami, a co:-p

Aaaa... kupiliśmy małemu prezent na zajączka:-) Zgadnijcie co... Dzbanuszek na klocuszek:-D jest rewelacyjny:tak:

A to nasze nowe nabytki:-)
Na modelu Szymku nowa czapeczka i kurteczka od cioci ;-)

Załączniki

• DSCF1453-1..JPG
    DSCF1453-1..JPG
    20,5 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCF1468-1..JPG
    DSCF1468-1..JPG
    17,4 KB · Wyświetleń: 75
  • DSCF1461-1..JPG
    DSCF1461-1..JPG
    23,6 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCF1460-1..JPG
    DSCF1460-1..JPG
    32,2 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCF1458-2..JPG
    DSCF1458-2..JPG
    22,3 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCF1455-1..JPG
    DSCF1455-1..JPG
    27,3 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCF1450-1..JPG
    DSCF1450-1..JPG
    22,4 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF1464-1..JPG
    DSCF1464-1..JPG
    21,1 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCF1437..jpg
    DSCF1437..jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 82
  • DSCF1389-1..JPG
    DSCF1389-1..JPG
    27,8 KB · Wyświetleń: 70
reklama
kupiłyśmy wczoraj takie same okularki:)

Cciałabym kupić jakiś koc do wózka na wiosnę i jesień - do tej pory był śpiwór tylko. Przydałby się już większy kocyk taki 135 /100 .
Myślałam o drewexie
PLED kocyk 135x100 Drewex miś hippo lew NOWE WZOR (973266996) - Aukcje internetowe Allegro

Ale nie widziałam w rzeczywistości jak wygląda?

A może polecicie coś innego co można na allegro kupić?:)

ma być milutki cieplutki, trochę większy niż taki "dzidziusiowy" kocyk i do tego śliczny;P

Do góry