• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
No to i ja sie pochwale.....

To co "dziewczynskie" to pokupowala moja mama...ona wie ,ze bedzie dziewczynka i juz;)
Bujaczek dostalismy od znajomych.... te bardziej chlopiece bodziaczki i elementy wybralalm jako najbardziej uniwersalne z kartona ciuszkow po synusiu mojej kolezanki..... a ta bawelniano, azurkowa sukienusie kiedys dostalam przez przypadek:) jest na 6-12 miesiecy i tak slodko sie prezentuje;)

Załączniki

• photo(1).jpg
    photo(1).jpg
    28 KB · Wyświetleń: 64
  • photo(2).jpg
    photo(2).jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 60
  • photo(3).jpg
    photo(3).jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 60
  • photo(4).jpg
    photo(4).jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 69
  • photo.jpg
    photo.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 62
Mgiełka- Śliczne ciuszki! Już się nie mogę doczekać soboty. Chociaż mam wystawę z psem (startujemy o 11:15) to zamierzam wstać duuużo wcześniej do lumpka na polowanie :biggrin2:

Mgiełka ,Kana ...super ubranka
ja ostatnio byłam w 5-10-15 i sa duze wyprzedaze wiec mozna cos fajnego wygrzebac ;) ale teraz sie wstrzymuje do nastepnej wizyty..... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry