• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Wiem, wiem - miałam tak samo i wrażenie, że nie rozumiem tego co czytam. Kilka razy do nich podchodziłam aż się zawzięłam, wyszukałam mnóstwo stron o wielorazówkach i w końcu zajarzyłam :)

Hej ja wlasnie trovhe poszperalam odnosnie tych wielorazowych i chyba mnie przekonaly przedewszystkim brakiem odparzen ekologia i cena

Polecam looknac na you tuba wpiszcie pieluchy wielorazowe jest mnustwo filmikow mamusiek

ja napewno na początek kupię pampersy, dziecko za często robi kupkę jeżeli poźniej ureguluje się wszytsko będzie to korzystniejsze a na początek myślę że za dużo z tym zachodu.

ja napewno na początek kupię pampersy, dziecko za często robi kupkę jeżeli poźniej ureguluje się wszytsko będzie to korzystniejsze a na początek myślę że za dużo z tym zachodu.

ja też:-) w każdym pampersie kupa-nie do wyprania jak dla mnie:-D:-D:-D no może ja leniwa jestem:-D:-D

z jednej strony macie racje pampersy wygodniejsze wiadomo ale z drugiej fakttycznie wg. obliczen drozsze
heh mi tatek przypomnial ze moj brat jak byl maly to mama juz tak robila i to zadna nowosc
wyjmowala wklad z pampersa i wkladala tetre

reklama
my mamy pampersy w oddzielnym worku i nie płacimy nic dodatkowo:tak:;-)

ja nie jestem przeciwniczką wielorazowych pieluszek Broń Boże tylko ja za leniwa jestem na codzienne pranie kup:-p:-pi podziwiam mamy które się na to decydują SZACUN:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry