• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Odnośnie tematu który pojawił sie na głównym mam do was pytanie, jaki laktator polecacie?
Ja miałam ręczny nie pamietam jakiej firmy, ale totalna porażka więc musze o nowym pomyśleć.

reklama
Ja nie polecę z własnego doświadczenia bo takowego jeszcze nie mam ale po przewertowaniu kilkunastu stron z opiniami będę kupować Mendela Mini Electric.

Dziewczyny widziałam dziś kobietę ze ślicznym wózeczkiem z małymi podwójnymi przednimi kółeczkami (z przodu 4 małe, z tyłu 2 większe). Próbowała zjechać z dosyć wysokiego krawężnika i wózeczek niebezpiecznie się przechylił... Myślałam, że się przewróci... Te z Was, które się nad zakupem takiego wózka zastanawiają powinny zbadać ten przypadek !

wiecie co te 10 lat temu w modzie były tylko pampki teraz znowu się wraca do tego co było kiedyś
ja z synem używałam pampków a jak wychodziły ząbki to miał biegunkę i wtedy stosowałam tetrę bo było dużo taniej bo co chwilkę miał kupki

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za opinie i wogóle za wypowiedzi :tak:

ja też z tych leniwych :-D:tak: ale zobaczymy... zgłębię temat i coś zdecyduję.... Mój T się śmieje, że przy "tetrach" chcę robić a jak K. się "pokichał" ( przy K. używaliśmy pampków)to zawsze jego do zmiany wołałam :-D:-D

ja też z tych leniwych :-D:tak: ale zobaczymy... zgłębię temat i coś zdecyduję.... Mój T się śmieje, że przy "tetrach" chcę robić a jak K. się "pokichał" ( przy K. używaliśmy pampków)to zawsze jego do zmiany wołałam :-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D mój M z początku też "niespodzianek" nie chciał przewijać
:-p podobno bał się że małego połamie

reklama
Moj ma ponoc odruch wymiotny jak widzi kupę ale jak nasz pies był mały to jakoś się przemógł i sprzątał więc ja liczę na niego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry