• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Justyna jest dobrze i będzie dobrze!!

Mój ojciec mi gada, że wózek to kupi się jak się dziecko urodzi... ale ja zamówię na allegro, a zanim dojdzie może minąć kilka dni... Fotelik ma być w zestawie, więc w czym dziecko do domu przywiozę?!

A ja jeszcze nie mam nic (oprócz paru rzeczy po małej) czekam aż maleństwo się ujawni i powie mi czy mam kupować różowe czy niebieskie rzeczy :-) a po za tym bratowa w styczniu urodziła:-) więc jak coś pewnie wiele rzeczy dostane od niej :-)

Anka dziecko ma nawet w lipcu gile ;D zresztą dorosły też "smarka" cały rok ;D a że maluszek nie potrafi oddychać buzią, to trzeba mu oczyszczać nosek najlepiej raz dziennie ;)

Ja po córce pożyczyłam szwagierce i bratowej do dzieciaczków :) i tak jakoś do mnie nie wróciły może teraz wrócą :) a ubranka sprzedawałam i kupowałam jej nowe :) wiec nie wiele mi zostało wózek, chodzik, łóżeczko i takie większe akcesoria a z takich małych pierdołek to nie za wiele :) więc butelki smoczki i inne bzdety trzeba będzie kupić :) ale tym sie zajmę jak będzie cieplej bo teraz to troszkę za zimno na zakupowe szaleństwo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry