• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Dziewczyny, a macie jakieś butelki / smoczki godne polecenia? Ja planuję karmić piersią - ale wiadomo trzeba mieć, bo natura może spłatać figla. Jest tego straaaaasznie dużo i mam totalny mętlik.

właściwie ja nie mam nic z ubranek po synku wszystko wydałam
został mi tylko chodzik i mata edukacyjna:-) mało tego no ale już coś
ja właściwie będę kupowała wszystko w czerwcu w sklepach jest wszystko tylko iść z kartą bankomatową i mężem do dźwigania zakupów

Witam Was mamusie!
Jestem podwojna mamcia córeczki 2010 i synka 2011.
Zaczelam troszkę odgruzowywać mieszkanie i piwnicę i mam do sprzedania świetny komplet łózeczko materac plus dodatki.
Tutaj link do aukcji, Łóżeczko niemowlęce + materac + dodatki (3024183244) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeżeli byłaby któras zainteresowana proszę o wiadomosc PW mozemy sie ugadac z cena i aukcje moge wycofac:)
Życze spokojnej ciąży :)

Coleta ja miałam TT i Lovi i na początku córce lepiej jadło się z Lovi potem opanowała wielkiego cyckosmoka z TT ;-) dodam iż karmiłam mieszanie i nie było problemy z przestawianiem dzidziola raz na cyca raz na butle.

Lopop to ja jestem w tej dobrej sytuacji, że mi ubranka zostały i jeszcze od bratowej dostane, bo rodziła jakieś 7 miesięcy po mnie więc niektóre to nawet nówki nie śmiegane. Zwłaszcza te letnie ubranka ;-)
fajnie masz
ja się boję ze jak wpadnę w szał zakupów to do wieczora nie wyjdę ze sklepu

Ja mam sporo juz rzeczy. Część kupiłam, część dostałam od kuzynki. Nie mam mebli do Malucha, muszę stolarza umówic, bo nie mamy gdzie tego wszystkiego składować. Przy moich problemach może nie powinnam kupować, ale postanowiłam być optymistka i wierzyć, ze się uda. Kupiliśmy trochę rzeczy dla wcześniaków, bo jakoś nie dowierzam, żebym donosiła do 40 tyg.
Dziesięć lat temu najbardziej z butelek sprawdzały mi się aventy. A laktator miałam elektryczny madelii.

reklama
Misia ja też miałam Aventa bardzo sobie chwaliłam
no ale wtedy trochę mniejszy wybór był

mamy dzieciaczków z tego samego rocznika:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry