• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
A ja zachwalam sobie AVENTE :-):-) przy córeczce się sprawdziła i teraz też bebe próbowała na początek z AVENTĄ jak się nie przyjmie no to będę próbowała czegoś innego wiadomo że to dzidziusiowi musi być wygodnie a nie nam mamą

Z doświadczenia wiem, że kupowanie wszystkiego nowego to wyrzucanie pieniędzy w błoto, więc u mnie będzie większość używana ;)
tak myślę żeby kupić nowe body tylko na te pierwsze chwile a potem pewnie coś szwagierki mi znajdą po swoich 2-3latkach zawsze przeciez tak się jakieś ciuszki szwędają po domku

ja też w więkoszći będę mieć używane rzeczy-wiadomo nowe rzeczy osobiste typu aspirator, butelki i sprzęt do karmienia itp., ale ciuszki w 80% będą używane-dziecku to naprawdę obojętne czy ma na sobie nowiutkie śpioszki za 100zł czy używane ale czyste, wyprane i wygodne za 5 zł czy za darmo po kimś...byle miało sucho, wygodnie i ciepło.

No ja na wyjście ze szpitala muszę coś nowego kupić, to wiadomo ;)
to ja tez własciwie to myślałam tylko o 6 sztukach nowych a potem to wiadomo
moja sioostra mówi że te rzeczy po moim synu były wytrzymalsze a teraz jak nowe kupujesz to po paru praniach się deformują i kulkują a te po lumpeksach wcale

chociaż mój eMek jest taki nie bardzo za tym żeby po lumpeksach kupowac dla takiego małego- boi sie jakiś uczuleń:baffled::baffled:

reklama
Lopop dokładnie. za pierwszym razem miałam dosłownie 4 nowe body 3 kaftany i 3 śpiochy a resztę miałam od kumpla po siostrzenicy a potem od koleżanki te większe rozmiary. Maluch tak szybko rośnie, że człowiek nie nadąża z z ubrankami ;-) przynajmniej u mnie tak było. dobrze ze kupiłam tylko 3 body w rozmiarze 50/56 bo córka jak się urodziła to miała 58 i w mgnieniu oka z nich wystrzeliła.
no ja właśnie kupiłam te 10 lat temu tylko 2 ciuszki 56 rozmiar a potem tylko 62 mój syn też szybko rósł
też 3 spiochy i 3 kaftaniki a tak miałam po szwagierkach ciuchy i po mojej kuzynce mo mam taką małoletnią:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry