Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak sa dobre szwagierka używała i była bardzo zadowolonaJa dla Maksa miałam NUKa i był w nich zakochany! a teraz mój zakupił LOVI butelki i smoczki. Mam nadzieję, że się nadają ;D
tak myślę żeby kupić nowe body tylko na te pierwsze chwile a potem pewnie coś szwagierki mi znajdą po swoich 2-3latkach zawsze przeciez tak się jakieś ciuszki szwędają po domkuZ doświadczenia wiem, że kupowanie wszystkiego nowego to wyrzucanie pieniędzy w błoto, więc u mnie będzie większość używana![]()
to ja tez własciwie to myślałam tylko o 6 sztukach nowych a potem to wiadomoNo ja na wyjście ze szpitala muszę coś nowego kupić, to wiadomo![]()

no ja właśnie kupiłam te 10 lat temu tylko 2 ciuszki 56 rozmiar a potem tylko 62 mój syn też szybko rósłLopop dokładnie. za pierwszym razem miałam dosłownie 4 nowe body 3 kaftany i 3 śpiochy a resztę miałam od kumpla po siostrzenicy a potem od koleżanki te większe rozmiary. Maluch tak szybko rośnie, że człowiek nie nadąża z z ubrankami ;-) przynajmniej u mnie tak było. dobrze ze kupiłam tylko 3 body w rozmiarze 50/56 bo córka jak się urodziła to miała 58 i w mgnieniu oka z nich wystrzeliła.