• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
A może wiecie coś o wózkach emmaljungi? co myślicie? :
emmaljunga.jpg

pinio sliczne
madzia :no: nic nie wiem

co do lumpeksów to nic nie mam tylko jak wy nie kupiłam bym bielizny ani butów:):)
moja szwagierka kupuje dla swego synka 3 letniego i super ciuchy wynajduje:):)

Dziewczyny a jaka czapeczka dla dziecka urodzonego latem??taka bawełniana zwykła??czy jaka??czy dla dziewczynki opaska??czy co??:szok:

Ja kupuję również dla wcześniaków, bo wydaje mi się mało prawdopodobne, żebym wytrwała do terminu. Jeśli by się udało - oddam wcześniakowe w prezencie dla szpitala, aby mieli dla pacjentów. Ale większość ubranek biorę od 56.

ale cudo:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mam banalne pytanie:) w jakim rozmiarze kupujecie te pierwsze ciuszki??:) bo nie wiem...:)nie mam jeszcze ani 1 ubranka...
ja kupię ze 2 ciuszki w rozmiarze 56 a potem 62 wiesz i tak mamy ten komfort że jest lato więc tylko bodziak najbardziej chodliwym ciuszkiem będzie

wiecie kiedyś widziałam bardzo fajne śpiworki do spania w lumpeksie teraz żałuję że nie kupiłam no ale nie chciałam zapeszać bo to było 4 lata temu:-p

reklama
Hehe, co do rozmiaru to ja nie man pojęcia :-D ja miałam 58 cm, a mężu 62 cm :-D na pewno nie 50 :-D poczekamy aż będzie dalej i może lekarz mniej więcej zobaczy jaka duża jest nasza królewna ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry