• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

ia potem to tylko wagę Ci poda :D a to akurat nie wnosi nic do rozmiaru ubranek ;D bo dziecko może być małe ale grubiutkie albo szczuplutkie i długie ;D

reklama
Ja mam kilka 56, resztę kupuję 62 -> i tak tych 56 szybciutko wyrośnie więc szkoda aby były wykorzystane 1 raz.Wróciłam właśnie ze Smyk'a i ... kupiłam 2 x 3-pak skarpetek po 7 pln... nic więcej -> mam voucher na 200 pln a nie mam na co go wydać. Co prawda u mnie mały Smyk więc chyba muszę wybrać się do tego dużego... Swoją drogą Laktator Medeli po 319 pln a na allegro z licznymi gratisami widziałam po 239 pln. Spora jednak różnica.

Ja zamawiałam na allegro ubrania jak leżałam już po porodzie ;D bo miałam same 58-62 a młody jak się urodził to miał 51 :-) niż wyszłam do domu, to listonosz zdążył rzeczy przynieść a mama uprać i wyprasować :-D

Ja mam kilka 56, resztę kupuję 62 -> i tak tych 56 szybciutko wyrośnie więc szkoda aby były wykorzystane 1 raz.Wróciłam właśnie ze Smyk'a i ... kupiłam 2 x 3-pak skarpetek po 7 pln... nic więcej -> mam voucher na 200 pln a nie mam na co go wydać. Co prawda u mnie mały Smyk więc chyba muszę wybrać się do tego dużego... Swoją drogą Laktator Medeli po 319 pln a na allegro z licznymi gratisami widziałam po 239 pln. Spora jednak różnica.

Ja też chcę taki voucher :szok:

Ja zbierasz punkty Payback -> można je wymienić właśnie na takie Smyk'owe vouchery. Ja zwykle nie mam na co zbieranych punktów wydawać - a teraz jak znalazł ;-)

jeszcze mam pytanie, te ciuszki w ciucholandach to na wage kupujecie??bo u mnie w dużym miescie nie ma zbyt wiele takich sklepów, w wiekszości wycenone rzeczy na wieszakach,,,

Mam tez prośbe, jak czytałam wpisy, to niektóre z was pisały ze maja listy potrzebnych rzeczy, wyprawkę (wózki, ciuszki, itp) moze zamieściłybyście takie listy??plisssss;) nie mam dzieci, nie mam pojecia co kupowac...

reklama
Ann, zajrzyj do wątku "hity i kity", tam są listy wyprawkowe z naszymi komentarzami, na głównym wrzuciłam Ci do niego link, jest podpięty na naszym lipcowym forum.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry