• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Ja też :-) Nie moge się doczytać, czy next przesyła do Polski zakupy :-)
Kupiłam dla córek kuzynki w podziękowaniu za torby z ciuchami i zabawkami po nich :-)
NEXT CZARNY BERET-KOT 1-2LATA 771264 WIOSNA2013 (3012584049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jak ja lubię PZU :-) W piątek wysłałam odpisy ze szpitala faxem, a wczoraj już była kasa na koncie :-)
jak się zorientujesz czy wysylają to daj mi cynka:tak:

jak bylam w ciąży z JAsiem i tyle razy leżałam w szpitalu i wyłam to mój D. mówił do mnie tak: leż tu spokojnie i zarabiaj pieniążki z Generali:-D:-D:-D

Jeszcze 5 miesięcy mogę leżeć :-) Aczkolwiek nie ubezpieczyłam się od urodzenia dziecka, bo wydawało mi się to już mało prawdopodobne :-) Ale za to mam opcję, że więcej mi płacą za pobyt w szpitalu :-) Płacą też za 30 dni po pobycie wszpitalu na zwolnieniu :-) Za miesiąc więc zrobię zakupy w next :-) Córce kupowałam ciuchy w monsoon i po 3 dniach były w domu. Nexty, które nosiła moja córka wracają teraz do nas po ... czterech dziewczynkach i są ciągle w dobrym stanie.

ja jestem ubezpieczona w 3 towarzystwach;-)mój mąż w 2:-D ale po urodzeniu dziecka zrezygnujemy i każde pozostanie w 1 towarzystwie-z mojego ubezpieczenia grupowego z pracy:-D

Misia, a te gady od mojego ubezpieczenia się zarzekają, że pobyt w szpitalu z powodu porodu, czy ciąży nie zalicza się do ubezpieczenia... eh.. no ale za urodzenie dziecka kasę dostanę, chociaż tyle. Jak w pierwszej ciąży leżałam w szpitalu to się wypieli i nie chcieli wypłacić za ten czas nic.

ja wczoraj kupiłam chustę do noszenia Haniuty, z Kubusiem chustowanie bardzo przypadło nam do gustu, ale chusty już nieco zużyte, więc niech mała ma choć jedną swoją, a nie, że wszystko po braciszku :) Ja lubię i polecam LennyLamb, na lato wzięłam elastyczną.

reklama
Miłego szaleństwa zakupowego! Misia - genialne ubranka.Udało mi się dzięki mężowi wydać vouchera... nie ma to jak męskie wsparcie ;-)Kupiliśmy wanienkę, przewijak i kilka drobiazgów (skarpetki, niedrapki).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry