• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

ja też miałam Avent ręczny i jeden obskoczył dwie ciąże, są super, dobrze i szybko ciągną, tylko wiem, że koleżanka ma cycki wielkie i brodawki i jej nie łapał i wyciekało jej bokami, ale dla małych i średnich jest dobry.
A co do kup to te najmniejsze na mleku jeszcze są mało śmierdzące, dopiero te jak już jedzą coś innego to są okropne.

reklama
Moja mama oszalała! jeszcze nie wiadomo na 100% jaka płeć a ona kupiła mi 18 ciuszków dziewczynkowych :D no ale była okazja... bo ta jej znajoma co ma lumpeksika z markowymi zagranicznymi ciuszkami dla dzieci zamyka interes pod koniec miesiąca... Jak będę miała chwilę po weekendzie to przeslę fotki niektórych :)

Kroma, racja, te pierwsze kupy przy karmieniu piersią jak dla mnie w ogóle nie śmierdzą, tylko konsystancja jest hmm nieciekawa hahaha, ale jak już zacznie się normalne jedzenie to i kupy są bardziej "ludzkie", jak to mój M. mówi :)

właśnie skończyłam przeglądać malutkie ciuszki po Kubinku, jestem totalnie wzruszona, on był TAKI MAŁY!

Mój uczył się zmieniać cuchnące "niespodzianki" jak młody miał 1,5 roku :-D to dopiero był kosmos ;D ale przeżył więc wiem, ze teraz i te początkowe ogarnie ;D Na szczęście Maksior się szybko odpieluszkował ;) Jak miał 2 lata to spał już bez niczego ;D z wózka też wtedy zrezygnował :D

Moja mama oszalała! jeszcze nie wiadomo na 100% jaka płeć a ona kupiła mi 18 ciuszków dziewczynkowych :D no ale była okazja... bo ta jej znajoma co ma lumpeksika z markowymi zagranicznymi ciuszkami dla dzieci zamyka interes pod koniec miesiąca... Jak będę miała chwilę po weekendzie to przeslę fotki niektórych :)
moja mama takie ciuszki ma kupione od lata :-D i dopiero teraz mi pokazała, mówiła że wiedziała że któraś jej córka zajdzie w niedługim czasie w ciążę

ania-------ja właśnie od wczoraj myślę co musimy dokupić dla małej....wanienka, butelka, smoczek (?) chociaż Jasiek nigdy nie używał, jakieś kosmetyki (?), aspirator (?) i nie wiem co jeszcze;-)ubranka kupuję na bieżąco, łóżeczko mam (Jaśka było w ogóle nie używane) więc pościel nową 1 kupię i prześcieradełko, przewijak mam, oooooooo wózkek ale to na sam koniec ciąży:-Di w ogóle głupia jestem bo już się pogłubiłam:-D

Hej anka-skakanka ja przy pierwszym kupowałam na 2 miesiące przed :-) z tego co pamiętam i mi mówili to łóżeczko trzeba kupić wcześniej żeby wywietrzał zapach kleju i nowości :-) a pościel, ląpki, kocyki i inne rzeczy trzeba wyprać i wyprasować wiec na to też jest potrzebny czas :-) a rzeczy typu pieluchy kremy i inna chemie kupiłam na 2 tygodnie przed wiadomo tu ma znaczenie data ważności :-)

reklama
Ja też bym chciała już, ale od kiedy te badania wyszły dobrze to mnie jeszcze bardziej zablokowało i najchętniej kupiłabym dopiero jak już wrócę ze szpitala ze ZDROWYM SYNKIEM...wiem, że dużo rzeczy podostaję od znajomych, trochę od kuzynki-więc ewentualnie to co mi będzie brakowało kupię pewnie w maju, a jak czegoś będzie brakowało to dokupię jeszcze później przez allegro.Tak się boję że wszystko pokupuję naszykuję a do domu wrócę bez dziecka...i nie zniosę potem tego widoku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry