lilija
Fanka BB :)
Bunia- teraz brąz z niebieskim jest "modny" i nawet fajnie współgrają. możesz pobawić się tymi brązami np skoro masz ciemne meble to np jedną ścianę zrób jasnobrązową- kawa z mlekiem np z bialym - w paski . Jeśli podoba Ci się niebieski akcent to dodaj jakieś dodatki np lampka, poduszki. Za dużo niebieskiego mi osobiście se nie podoba, ale w dodatkach super. Albo na jednej ściance pomalowanej na jaśniutki brąz lub biały namaluj niebieskie gwiazdki.
Też chciałam brązowe meble ale ostatecznie wybrałam białe (łóżeczko z dodatkiem jasnego brązu) , bo mam ściane kapuczino i to by było za dużo. Dodam białe drzewka namalowane aby było jeszcze jaśniej
. Łóżeczko wybralismy ze Smyka takie :

Znalazłamje online, ale chciałam je mieć od razu więc pojechalismy z Mż wieczorem do Smyka a tam sie okazało,że ONline nie współgra ze sklepem Smyk a z Empikiem , czyli po zamówieniu odbiór w Empiku, a w sklepie stacjonarnym Oni nie maja takich łóżeczek. Rozczarowałam się, ale kupiłam chociaż śliniak do jedzenia (bo sie zakochałam
) i pieluszkę flanelową

No i jeszcze w Auchan kupiłam kocyk -

A z wymianki o której wspominałam leżaczek i laktator wygladaja tak :

Próbowałam też zrobić CottonBalls, ale bibułe zamiast krepy (chyba ma to znaczenie) i kolory mi nie wyszły kompletnie! Z czerwonej bibuły wyszedł róż - blady na dodatek. Klej (tubka) wystarczy na 4 bombki maks! Gazę nakładałam odrobine na siebie więc wyszły zgrubienie, teraz jak bedę robiła to postaram się jaknajmniej nakładać.

Też chciałam brązowe meble ale ostatecznie wybrałam białe (łóżeczko z dodatkiem jasnego brązu) , bo mam ściane kapuczino i to by było za dużo. Dodam białe drzewka namalowane aby było jeszcze jaśniej

Znalazłamje online, ale chciałam je mieć od razu więc pojechalismy z Mż wieczorem do Smyka a tam sie okazało,że ONline nie współgra ze sklepem Smyk a z Empikiem , czyli po zamówieniu odbiór w Empiku, a w sklepie stacjonarnym Oni nie maja takich łóżeczek. Rozczarowałam się, ale kupiłam chociaż śliniak do jedzenia (bo sie zakochałam

No i jeszcze w Auchan kupiłam kocyk -

A z wymianki o której wspominałam leżaczek i laktator wygladaja tak :

Próbowałam też zrobić CottonBalls, ale bibułe zamiast krepy (chyba ma to znaczenie) i kolory mi nie wyszły kompletnie! Z czerwonej bibuły wyszedł róż - blady na dodatek. Klej (tubka) wystarczy na 4 bombki maks! Gazę nakładałam odrobine na siebie więc wyszły zgrubienie, teraz jak bedę robiła to postaram się jaknajmniej nakładać.

Załączniki
-
klups-megi-mis-lozeczko-niemowlece-drewniane-60x120-cm-bez-szuflady-m-iext17665080.jpg10,3 KB · Wyświetleń: 73
-
IMG_20150418_102433.jpg18,7 KB · Wyświetleń: 68
-
IMG_20150418_102449.jpg16,9 KB · Wyświetleń: 71
-
IMG_20150418_102508.jpg13,1 KB · Wyświetleń: 69
-
IMG_20150418_102341.jpg14,3 KB · Wyświetleń: 71
-
IMG_20150418_102403.jpg15,8 KB · Wyświetleń: 74
-
IMG_20150418_102606.jpg18,1 KB · Wyświetleń: 71