reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Lilija zapomnialam ci napisac wczesniej.
Te nosidelki co kupilas nie jest dobre. To bardziej wisiadeljo niz nosidlo z prawdziwego zdarzenia. Dziecko w nim wisi a nie siedzi w pozycji zabki, ktora jest najodpowiedniejsza.
Ja jak widze dzieci wiszace w takich wisiadlach to az patrzec na to nie moge.
Poczytaj sobie o nosidlach ergonomicznych, najbezpieczniejszych dla dziecka.

Ja mloda nosilam najpierw w chusto nosidle caboo closer a pozniej w nosidle Tula. Super jest.

reklama
Moja zdobycz :)

Załączniki

• 1429377690775.jpg
    1429377690775.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 67
  • 1429377700816.jpg
    1429377700816.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny, piękne rzeczy!

Lilija - śliczne ciuszki, tylko tez bym się przyczepila do wisiadelka i w życiu bym dziecka w to nie włożyła. Tak jak cinamona nie mogę patrzeć jak matki w tym noszą dzieci..

az musialam zgooglowac ta baba sling. ale to fajne!!!

(c
zy dzis wszystkie chusty kupuja, czy co? :p )

mus
ze poczytac jakie ma opinie, ale wyglada fajnie :-)

c
z ktoras z was ma zamiar chustowac tez?

reklama
Aha :-) Zamierzam używać chusty przy drugim synku. Nawet w czerwcu zapisuje się na warsztaty z chustonoszenia. Frania się nie dało, bo że względu na AZS nie mogłam Go dodatkowo owijać, nawet takimi chustami :-(
Ta Twoja dużo prostsza w obsłudze.

Do góry