OLA368
Fanka BB :)
ola
i ma racje, po co sie nastawiać. Potem jeszcze by pacjentka miała do niej pretensje że źle określiła.
Ja to rozumiem, ale swoje w świadomości też mam, że chciałabym poznać wcześniej płeć niż ona założyła, że na połówkowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
ola
i ma racje, po co sie nastawiać. Potem jeszcze by pacjentka miała do niej pretensje że źle określiła.
Kasiula a w którym sh udało Ci się takie cudności zdobyć? Ja kiedyś chyba też ruszę na Kraków bo bliżej to nie ma nic sensownego jeżeli o ciuchy dla dzieci chodzi...
bafinka ja przy 1-szej ciazy oczywście kupiłam smoczki, chyba z aventu, pakowane były po 2szt. nie używaliśmy, młoda pluła tylko włożyło jej się do buzi. Nie chciała i już. MAmy tylko jedno zdjecie ze smokiem, specjalnie jej wlożyliśmy i pyk fotka..bo zaraz smoczek był na podłodze.
Kupić można jeden, może się akurat przyda, ale więcej nie, bo może sie trafić taki szkrab jak nasza gwiazda..
i do dzis na noc dostaje dydy
, czasmi w dzien niestety też:-(.Tylko on ciężeko ządkowanie przechodziła i wczesnie( pierwszy ząbek już w 4 miesiącu był).wiesz co na razie znam tylko ten jeden obok gdzie mieszkam nawet nie wiem jaka nazwa, ale sie rozejrzę teraz i jak sie bedziesz wybierać to daj znać to Ci podam konkretne adresy już
miki_czchow Kola jest bardzo fajnym sklepem z używaną odzieżą (zawsze mówiłam na to ze znajomymi koala). Jeśli szukasz koło PKP to na Ul. Dworcowej jest. Nie wiem jak z ciuszkami dla dzieci bo wtedy jeszcze się nie rozglądałam. Tak to warto wybrać się wtedy kiedy rzeczy są za 4 lub 2 złote bardzo rzadko chodziłam kiedy ceny były wyższe. Naprawdę można znaleźć fajne i przede wszystkim oryginalne rzeczy. Ja polecam świdnicką (bardzo dużo ciuszków) i ul. Ładną (koło Grunwaldu).
Przypomnę się pod koniec maja ;-) Z góry dziękuję
Świdnicka jest mi po drodze więc pewno kiedyś zaglądnę.
A ja wczoraj przegrzebałam kilka for i znalazłam sh, które dziewczyny b. polecają, m.in:
Hefalump - chyba Piłsudskiego w stronę Arkad;
KIKI - Świdnicka pod Arkadami, w sb rzeczy po 1 i 3zł
naprzeciwko Świebodzkiego - obok Żabki
Majowa Kraina - Tęczowa 6 (dziecięcy)
Tęczowa 57
Okolice Astry (naprzeciwko kościoła)
Braniborska - dostawa w pt (skep ok 500m2)
Babyboom - Klecina róg Wałbrzyska/Buraczana (dzięcięcy)
Plac św. Macieje 2, koło Żabki - dostawa pn (dzięcięcy)
Komuny Paryskiej - skandynawska odzież
Znacie może któryś z nich?
Nie wiem czy to nadal wszystko jest aktualne ale sukcesywnie za 2 miesiące będę sprawdzać![]()
ja raczej też, dzieciaczki ze smoczkami wyglądają przesłodko. Natomiast czy są one zdrowe to już inna sprawa.
Bafinka, ten psiak ze zdjęcia to Twój ?