Ja wierzeja tez raczej kupuję ubranka unisex, bo na razie to nic pewnego nie jest, myślę że dopiero koło 6 miesiąca skupię się na płci:-)
wiecie co ja nigdy nie kupowałam ciuchów w sklepach z używaną odzieżą, ale coś mnie podkusiło kiedys i weszłam i nakupowałam tyle cudnych ciuszków dla Dzidzi, większość nawet z metkami i same z H&M lub Next. Nikt mi nie wierzy, ze to niby ciuszki uzywane, kiedyś porobie zdjęcia i Wam pokażę
No mam nadzieje że u mnie będzie podobnietak się składa ze u mnie była taka sytuacja. W 12 tygodniu ginka powiedziała ze będzie chłopczyk na 80%, a teraz się okazało ze dziewczynka. Także nie ma co wierzyć w tak wczesnych tygodniach.
miki ja nie chce sraszyć, tylko dziele się tym co sama się dowiedziałam. Ja byłam przekonana że to dziewczynka od samego początku. Specjalnie poszłam na usg 4d prenatalne pod koniec 13 tyg żeby już płeć było widać. I na usg jak nic widać siusiaka między nogami ( w wątku z usg możeż popatrzyć około 1 marca) a potem ewelinak1 wstawiła linki do tantych stron i teraz juz mam wątpliwości. A też ciężkko przeżyłam informacje o synku bo sie nastawiłam za bardzo na dziewczynkę. Więc teraz wole czekać do połówkowego i wtedy już bardziej pewne te informacjeOj Asia nie strasz
Bo my już z wyprawką powoli się szykujemy, i już psychicznie nastawiliśmy się na syna (a na początku liczyliśmy że jednak córka będzie, więc chwilkę przestawianie się nam zajęło)Za 3 tygodnie będę u innego lekarza, to może potwierdzi płeć...