reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Wczoraj przyszedł mój zakup:
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 5-EL. 90 x 120 BAJKOWY WYBÓR (2546466976) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nr22
Powiem Wam że jest prześliczna, dużo ładniejsza niż na zdjciach i taka pożądna:tak:

śliczna:):)

przyszły mi staniki w końcu dobrze dobrane do mojego rozmiaru jesssuuuuu jak mi w nich dobrze w końcu sibie dobrałam :-D - to był jakiś koszmar - a mam rozmiar 75E :szok: zamówiłam o tu Naturana Polska sp. z o.o. później sobie pozamawiam jeszcze jakieś majtasy wyszczuplające :p

no wlasnie byłam ciekawa czy są fajne te biustonosze:)

rewelacyjne zakupki

dziewczyny super zakupki :))))))))))))))

ja mam nosidło podaegi zakupiłam za koszt materiału
chustę elastyczną dostałam
tkaną nati zakupiłam

wreszcie zmobilizowałam się i zrobiłam parę fotek zdjęć
ubranka wszystkie dostałam

Zobacz załącznik 491136Zobacz załącznik 491137Zobacz załącznik 491138Zobacz załącznik 491139Zobacz załącznik 491140Zobacz załącznik 491141Zobacz załącznik 491142Zobacz załącznik 491143Zobacz załącznik 491144

a gdzie można kupić fajne zawieszki do samochodu typu "baby on board" :oo::oo: przegladałm allegro, ale nic tam ciekawego nie ma jak dla mnie :sorry:

sliczne ciuszki:)

Stokrotka, ja teraz kupiłam w jakimś sklepie, za 20centów dwie sztuki, takie żółte:-), ale dla Kacka miałam taką fajną magnetyczną, z Allegro, którą jak gdzieś jechałam to przyczepiałam do karoserii samochodu. Boska była, byłó na niej zdjęcie Kacka, i napis Uwaga! W samochodzie jedzie Kacperek! Ale teraz próbowałam znaleźć i nie mogę, ciekawe gdzie jeszcze takie robią? Ale są takie, też fajne:happy:http://allegro.pl/dziecko-w-samochodzie-ze-zdjeciem-dziecka-i2558565158.html
Doti śliczne ciuszki, i suszarkowo widzę tak ja wstawiłaś:-D
Zanetka pościel urocza!
Martusia, no patrz, a ja zapomniałam o termometrze do wody! dzięki za przypomnienie!

mam pytanko
gdzie przechowywać brudne pieluchy jednorazowe???
chciałabym uniknąć wstawiania kosza
myślałam raczej o jakimś worze :)

pudełka zakupiłam w leroy za niecałe 10zł, zakupiłam sobie też płatki kosmetyczne wielorazowe

2012-08-14_18-52-35_796.jpgZobacz załącznik 491421

te zabaweczki i skarbonkę dostałam
już zbieram kasiorkę do niej

2012-08-14_18-51-41_99.jpg2012-08-14_18-52-04_192.jpg2012-08-14_18-52-29_600.jpg

do_ti super ta skarbonka:D
Pieluszki jednorazowe mam plan wyrzucać do kosza bio (który stoi w kuchni) mam jednorazówki, które podlegają biodegradacji:) Do wielorazówek kupiłam szczelnie zamykane wiaderko Wiaderka Tots Bots bo jednak wielo troszkę "pachną" i ten kosz będzie musiał stać w łazience.

Doti skarbonka i osioł zajefajniusieńkie!!! ja pieluszki planuje wyrzucac do kosza na pieluszki Opinie o Sangenic Nursery Essentials, pojemnik na zużyte pieluchy Tommee Tippee - bangla.pl mielismy go nie kupować bo kupiłam jednorazowe woreczki i planowałam pakowac nei mile zapachy do woreczka i glownego kosza w kuchni bo i tak 2razy dziennie wynosimy smieci ,no ale dostalismy ten kosz od sasiadki wiec zostalo zakupic wklady i problem nie milych zapachow mamy z głowy:)

reklama
Do góry