reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Monaliza wkleiłam zdjęcia Ady na macie:-) Zabawka świetna, i warta ceny, teraz w Toyrus jest w promocji za 49e. Każda z tych powieszonych zabaweczek to koszt około 7-10e, a jest ich 5, plus światełka i muzyczka. Mała leżała chwilę i się lampiła. Myślę, że jak poleży z 15 minut na obecną chwilę to super. Jak będzie większa, to w tedy się pobawi:-)

Wczoraj jeszcze załapałam się na wyprzedażowe resztki w H&M:-) Nowa kolekcja piękna, ale ceny masakryczne:dry: 004.jpg005.jpg teraz już na lato, 67,74,86 zależy jak wypadają. Ada raczej wielka nie będzie:-)

babeczki chustowe
czy w takie mrozy wychodzicie z dzieciakami w chuście na dwór?
bo ja nie wiem jak ubrać malucha
mam ew. zwykły polar w który się razem mieścimy, ale na dzisiejsze 0 stopni to wydaje mi się za zimy
a znów jak wpakuję ją w jakiś kombinezon to nie wiem jak ją zamotać :D

na allegro znalazłam takie cuś:
Pentelka BLUZA, POLAR XL różne kolory! Rewelacja ! (2718977492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i
Pentelka OSŁONKA dla chuściaczka szara Rewelacja ! (2718940347) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest też fajna kurtka ale powyżej moich możliwości cenowych, ale podoba mi się :D:
Pentelka KURTKA DLA DWOJGA M Przód - tył !!! (2721154436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Ja w chuście jeszcze nie wyszłam na tę pogodę, bo nie bardzo mam co na siebie włożyć.
Ledwo się dopinam w kurtkę sama, a co dopiero z młodą.
Ale gdybym miała wyjść, to na pewno Tośkę ubrałabym dużo lżej niż do wózka.
W chuście strasznie grzeje jak ją noszę.
A nad tymi ubraniami z pentelki co podałaś linki też się zastanawiałam.
Z pentelki póki co kupiłam bluzki do karmienia i bardzo sobie chwalę.

Do góry