reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
dla maluszka.jpg
Moje pierwsze zakupu dla maluszka:) Jeszcze nie wiemy czy chłopiec czy dziewczynka więc kolorki uniwersalne. Ucieszyłam się strasznie jak przy kasie okazało się że kosztują 0.50euro tzn. 2 zł cała paczka 5szt:szok: Więcej dałam za skarpetki 3,50 euro:-D To się nazywa szczęście początkującego... Hehehe

Kasieq śliczniutkie kolorki a cena powalająca:) gdzie kupilas? moze wysle emka na takei szalowe zakupy??

Tesco w Balbriggan, ale na pewno w Dublinie też znajdziesz, najwięcej ciuszków jest w Clarehall na Malahide Rd. D13 Podejrzewam tylko, że to przypadek, jakaś pomyłka w systemie ale warto spróbować.

wiecie co ceny wozkow powalaja mnie na kolana toc za niektore to by samochod dalo, my jezdzimy autem wartym jakies 4 tysiace zlotych heh, ten mura to pol naszego samochodu, ale jak ktos ma kase to zazdroszcze bo sa sliczne

no Martusia nam sie strasznei Mura podoba i z fotelikiem foliami spiworkiem i torba wyszlo by ze 3tys jak nic :( i tylko cena nas powstrzymuje:((( ale wózio śliczny jest:)
Kaieq dziekuje za odp:) qrcze napewno jakis blad w systemie bo nawet na tesco to nie mozliwe:) hheheh niestety :(

Wózek faktycznie fajny, ale cena powalająca :szok:. W sumie przecież to "tylko" wózek, a pamiętajcie, że potrzeby dzieci (i wydatki) rosną z wiekiem. Mój M stwierdził ostatnio, że na studia do starszaka, to już powinniśmy zbierać, tym bardziej, że on chce być KARDIOLOGIEM!!!!!!! :tak:

jestem tylko ciekawa ile z tych planów przetrwa przez najbliższe ok. 10 lat, bo w sumie tego lekarza to sam sobie wymyślił i jeszcze kardiologa? bo on stwierdził, że będzie leczył serduszka, robił operacje i "wymieniał" chore serca. Ach te nasze pociechy, te ich teksty, "mądre" rozmowy i plany trzeba by zapisywać albo najlepiej nagrywać, żeby potem im pokazać jak dorosną. Chyba byłby nieraz niezły ubaw.

reklama
Do góry