reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

eh wy marudzicie ze jestescie za duze a ja jestem za mala rozm 36 ze mnie spada musze miec 34 a o takie ciazowki trudno

reklama
gorgusia my tez ale ja sobie kupilam sukienke jakies pol roku temu w lumpie na wage super modna odcinana pod biustem tak ze wejdzie beboch za 11zl heh kocham lumpz

Dziś byłam na zakupach i weszłam do 5 10 15 no i... wiem, wiem, jestem głupia bo za wcześnie ale kupiłam ślicznego "pajacyka" nie mogłam się opanować, a raczej mój M nie mógł się opanować:-)

martusia1605- ja nigdy nie mogę nic fajnego w lumpku znaleźć :/ moje kuzynki takie fajne ciuszki kupują a jak ja idę nic nie ma... hmmm

My wesele kuzynki mamy w pierwszy weekend października, ciekawe czy damy rade pójść.

Ostatnia edycja:
Ja mam mały problem gdzie maluszka ulokowac .Mamy mieszkanie 3 pokojowe ,dzieciaki maja osobne pokoje a salon z otwarta kuchnią robi za nasza sypialnie:crazy: . Był w planach domek ale z powodu róznych perypeti zyciowych odsunie sie to w czasie:-(.Więc maleństwo bedzie mieszkać z nami w salonie juz powoli obmyslam kacik dla fasolinki:-).

reklama
Do góry