reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Matik mój emek tez chce ten detektor ale ja sie jakos boje , bo wiem ze jak nei uda mi si eznalezc serducha to bedzie panika i płacz:( i sama nie wiem juz lece po aparat bo wczoraj wieczorem mielismy gosci i tylko powiedzialam emkowi zeby sciagnal aparat z gory :)

reklama
matik a ten detektor to bezpieczny dla dziobaka jest? jak to to wygląda?

u nas pokojowo - standardowo: sypialnia plus salon, ale jest w nim sprytna wnęka, w której w dzień będzie urzędował dzieć, w nocy spał tam gdzie my, a jak podrośnie to my we wnęce zmieścimy nasze łoże (i nic ponad to, hehe), a dzieć dostanie pokój. ha. taki plan ;)

to moje koszuleczki ,na żywo wygladaja fajniej ale nie chcialo mi sie robic lepszej jakosci zdjęcia sorka:( DSC_0430.jpgDSC_0431.jpga to te bodziaki ktore emek kupil po wizycie w szpitalu:) troche duze ale beda na zaś :)mialam wkleic fotke z 2tyg temu ale zapomnialam:) DSC_0433.jpgDSC_0434.jpg
aha dla mnie mega plus koszulek produkowane w pl a nei w chinach:) choc pewno i tak z materialu sprowadzonego z chin:p

Ja poprzednio myslalam nad takim detektorem, ale teraz wole kupic np cos takiego... AVENT Parowar i Blender 2w1 Zdrowy Posiłek Dzieci (2108865284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a wogole to ta druga ciaza dla mnie jakas bardziej "lajtowa" :-) wszystko bezstresowo :-)
aaa zamowilam sobie w koncu spodnie.. CIĄŻOWE JEANSY roz.S (2117216418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor czarny. pewnie jeszcze potem poszukam jakichs rybaczkow, ale to skonczmy najpierw zime ;-)

Lotka super ten parowar ,qrcze 2w jednym i nei trzeba 2razy zmywać!!! extra:) tez mam nadzieje ze ta druga ciaze bede znosila bardziej lajcikowo:)

Przyszla spódniczka i getry. Spódniczka jak za 19,90 super,a getry tez spoko,:tak: tylko ta S - to taka większa Ska :):-)

spadam, bo zdycham :)

reklama
Do góry