reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

maja16- my też zaczynamy od zera i choć to jest kosztowne to zarazem takie ekscytujące :)
I również mamy taką skarbonkę na gadżety dla dzidziusia myślę, że około 600zł tam będzie, zawsze coś:-)

reklama
A ja dziś kupiłam dzidzi pajacyka 3szt bodziaków i malenką bluze z polarku :-).Były to łowy w lumpku za małe pieniażki :-) ale sliczne takie, jak jutro fotki zrobie to wkleje . A sobie uzupełniłam troszke kosmetyczke tz podkład,perfumki i maseczek kilka jednorazowych (pojedniajace :-p,oczyszczajace i relaksujące).I od razu humorek lepszy:-D

Fasolcia to czekamy jutro na foteczki:) ja już sie nie moge doczekac jak wyjde na zakupy:)a napewno wroce obladowana bo nie bedzie sily ktora mnie powstrzyma przed zakupami dla Maluszka:) a i dla siebie trzeba cosik zakupic:) jakies ciazowe spodenki bo ja sie w zadne nie mieszcze :( nawet pizamki mnie juz gniota :( super ze zaszalalas i o sobie nie zapomnialas:) perfumy hmmm chcialabym moc ich uzywac:( neisety od poczatku ciazy pozegnalam sie ze wszystkimi swoimi ukochanymi zapachami , musialam zmienic nawet mydla na bezzapachowe i plyn do plukania na antyalergiczny i tez bezzapachu bo strasznei mi przeszkadza:(
aaa mialam Wam napisac te koszulki co sobie zamowilam to poprostu jak dla mnei rewelka!!! sa poprostu extra chodzi mi o material taki milusi ,nie poci sie wogole tzn ja w nim:) polecam bo naprawde extra i tak mysle ze zaszaleje i kupie jeszcze 2z tej firmy tyle ze z dlugim rekawem bo u nas lata i tak pewno nei bedzie:(

Maja i Żanetkaa ja też zaczynam od zera. Ale ostatnio jak byłam w galerii to pozwoliłam sobie kupić komplet malutkich skarpetusiów, mam też kilka bodziaków bo moja teściowa prowadziła kiedyś lumpek więc jak znalazłam coś ładnego i wyglądającego jak nówka to sobie odkładałam. No i sobie kupiłam leginsy czarne.

Jak obiecałam wklejam zdjecia z tel wiec jakosc taka sobie.

Zdjęcie0049.jpg
Zdjęcie0051.jpg
Zdjęcie0052.jpg
Za wszystko zapłaciłam 10 zł :-).Jeszcze wyprac wyprasować i do szafeczki .Juz takową opustoszyłam na dzidzi ubranka.

Ostatnia edycja:
super pierwsze łowy;) też się kiedyś muszę wybrać. Na razie buszowałam tylko na allegro (męża nie było 2 tygodnie więc miałam duużo czasu) więc też się pochwalę:-)

body nóweczki;)DSCF4645.jpg
reszta używana ale w super stanie: śpiworki jeden do spania drugi do fotelika/wózeczka:DSCF4648.jpg
i kombinezonikiDSCF4647.jpg używki razem z przesyłką 30 zl więc myślę że też bardzo okazyjnie:)
Na razie staram się już nic więcej nie kupować dopóki nie poznamy płci dziecka:) Muszę z mężem wybrać się na strych- myślę że powinnam tam znaleźć sporo rzeczy po siostrzeńcu:) trzeba jakoś zaspokoić chęć zakupów;)

Natomiast ja zakupiłam sobie piłke do ćwiczeń dla kobiet w ciaży. Na wzmocnienie i uelastycznienie mieśni miednicy, wzmocnienie mięśni brzucha i pleców. Z telewizji dowiedziałam się, że samo siedzenie na takiej piłce minimum 15 min dziennie, zmniejsza ryzyko pęknięcia podczas porodu. dodam, że mieszkam w Irlandii, a tu, w porównaniu do Polski, nie nacinają krocza sami, tylko czekaja aż kobieta sama pęknie. A wiadomo, że czasami to pęknięcie może pójść prosto w dół :( a tego chyba żadna z nas by nie chciała. Dlatego zamierzam ćwiczyć na piłce tak długo jak dzidzia mi na to pozwoli:) Na Youtube znalazłam pomocny zestaw ćwiczeń. Fit-Up Aerobic - Zajęcia dla kobiet w ciąży cz.1 - YouTube Fit-Up Aerobic - Zajęcia dla kobiet w ciąży cz.2 - YouTube A wy ćwiczycie???

reklama
fasolka ja tez bede kupowac ubranka w lumpie oliwce cala wyprawke tez kupilam w lumpie super ciuchy i za gr tylko czekam az bede znala plec

Do góry