reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

MY-SWEET-BABY 15-cz.135x100 MOSKITIERA hafty RABAT (2119496154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
18el pościel HAFTY z moskitierą 90x120 + DO WÓZKA (2119365577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KasiaP na allegro jest ta pościel ,mnuuustwo jej tam jest:) rózne wzory kolory misie , serduszka i rozne tysiace nadruków :) hehehe i widze kolejna zakochana w Murze:) jaki kolorek??mi si estrasznei podoba ale cena odstrasza bardzo :(
LOola słyszałam że bardzo dobry wózek , znajoma ma od małego wozi w nim dzidiz enajpierw w gondolce pozniej w spacerowce ,prowadzi si esuper bo mialam okazje ale mi si enei podobaja spacerowki kubełokowe ,a mega plusem tej spacerowki jest to ze ma obracane siedzisko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja siorka własnie zakupiła taki beżowy komplecik do łóżeczka jak fasolcia wkleiła i powiem wam ze na żywo tak samo fajne jak na zdjęciach:)
Ja cosik takiego tez planuję zakupic,łóżeczko będzie stało tym razem w salonie to musi się prezentowac co nie:-p:-DA że duzo akcesoriów mam po Alanku to pieniążki będa szły na cos ładnego :tak:

Ja w ten weekend kupiłam w H&M 3 pary spodni - do kolan, zwykłe jeansy i cieniutkie z gumkami na dola, 3 szerokie tuniki i 3 bodziaki na wyprzedaży - nie mogliśmy się powstrzymać, na szczęście są bardzo uniwersalne, ale przesłodkie :-D

maja16, dzięki za link do pościeli. Koloru wózka jeszcze nie wybrałam ostatecznie, ale na pewno jakiś ciemny i uniwersalny. Chciałabym aby ten wózek posłużył dzieciom (co najmniej 2) niezależnie od płci. W sklepach widziałam że ludzie mają najczęściej czarne i chyba na takim się skończy. Cena odstrasza, ale mamy w domu taką skarbonkę do której wrzucamy każde 5 zl i 2 zł jakie mamy w portfelu, raz w tygodniu jakiś papierek, od sierpnia skarbonka jest już prawie zapełniona i myślę że jak ją otworzymy za jakieś 2 miesiące to na ten wózek już będzie. Miało być na ekspres do kawy, ale będzie na wózek :-D dodam że takie wrzucanie do skarbonki dwójek, piątek, to całkowicie bezbolesne oszczędzanie, więc naprawdę polecam.

fajny wózek tyle że mi nie pasują koła i sposób składania ja nie poradzę sobie . Ale jest bardzo fajny.
Pościel jest super ale szkoda że nie można dokupić reszty wyposażenia do pokoju :no:

No to pomyślimy jeszcze nad kolorem, może coś z szarościami lub granatem. Ale ogólnie na ten wózek jestem napalona jak szczerbaty na suchary. Męża już urobiłam :-D

reklama
Do góry