reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Moje wczorajsze łowy lumpkowe:-)

CHEROKEE r 3-6 nie mogłam sie oprzec 4 zł jak bedzie chłopak to komus dam i tyle
image201203090002.jpg
nowy polarek z next roz 3-6 mie za 12 zł

image201203090003.jpg

GAP sweterek roz 3-6 mie unisex moim zdaniem 5zł
image201203090004.jpg

Ja też się jeszcze boje zakupów, ale tak bardzo bym już chciała, och...............
Choć i tak duży postęp, bo w końcu powiedzieliśmy rodzicom i teściom. Teraz jeszcze rodzeństwu, ale na razie dalej cichosza, bo Starszak jeszcze nic nie wie, a nie chce by dowiedział się od "życzliwych" sąsiadów.
Kurcze tak bardzo boje się mu powiedzieć, po tym ostatnim.
Czy kiedyś ten strach minie????:-(

ja wczoraj znowu duuuzo nakupilam ale na wage w lumpie m,in zestaw body f&f bialych z dlugim rekawem, pajacyk disneya, pajacyk nexta itd.

Ja to chyba faktycznie dziwna jestem, może już nienormalna z moich strachem? Czy ktoś mnie rozumie?????:baffled:
Ja nie mam odwagi na razie nawet posprawdzać rzeczy po Starszaku.
Z drugiej strony wydaje mi się to faktycznie wcześnie, ze Starszakiem też zaczęłam dużo później.
Przyjdzie czas...

reklama
Anmika- ja tak samo :) nic nie kupuję i prawie nie oglądam. Stracha mam jeszcze. Ale może po wizycie w 17tyg jak sie okaże,że jest w porzadku to się odważę. Mój mąż chyba boi sie jeszcze bardziej...

Do góry