reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

a ja poluję na medele bo jak mi położna na tydzień pożyczyła to mam więcej mleka

Lotka do zabudowy bo mam tak kuchnię zaprojektowaną ;)
ja polecam plyte grzewcza i piekarnik. niby Amica, nie jakies "cudo" ale uzywam intensywnie i nie narzekam ;-)
Piekarniki - Integra EBI8562 : Amica
Płyty grzejne - Płyta grzejna PGCZ6411 : Amica

ja jeszcze szukam mikrofali pod zabudowe, ale to jeszcze nie mam pomyslu... w meblach mam puste miejsce na to zostawione i powoli mnie zaczyna denerwowac ;-)

reklama
To i ja sie pochwale bo tez ostatnio szperam na allegro Abakus Lusterko do obserwacji dziecka w aucie (2679067094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ABAKUS TERMOMETR BEZDOTYKOWY NOWOŚĆ (2686502596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PODUSZKA KLIN PODUSZECZKA do łóżeczka HIT (2693273898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miska miseczka Tommee Tippee kolory gwiazdki 6m+ (2693319225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grzechotka Pluszowa na Rączkę 4 WZORY Canpol (2705619873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ty i My ŚLINIAK Z RĘKAWKAMI frotkowy 68-74 HIT (2707457751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I taki jeszcze pas.Poprzednio miałam pani teresay był ok ale raz ze potrzebuje troche mniejszy rozmiar a dwa ze ten jest wyzszy,z pod pani teresy mi sie sadło wylewa bo mam go baaaardzo duzo.
PAS BRZUSZNY POPORODOWY NEOX P-06 Kraków (2701923771) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i jeszcze takie ubranka dla starszaka Zestaw ubranek 98-104cm (2703068056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze poluję na jakis wiekszy zestaw bo wyrasta to moje dziecie i nie mam nawet w czym na podwórko wypuscic.
A no i chyba rysia pokazywała tez sobie zamówiłam ODCHUDZAJĄCE KOŁO HULA HOP HOOP MASAZER WYPRZEDAŻ (2693272149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mąż sie chyba na mnie zbuntuje w koncu jak te paczki zaczna codziennie przychodzic:-DPierwsza juz doszła jest u mamy,mąż mi przywiezie wieczorem.
Jesli chodzi o laktator to nie jestem znawczynia nie pomogę.
Opakowanie termo mam z canpolu ale jeszcze nie testowałam
Co do sprzetu to pralke mam polar,kuchenke amika podobna do tej co lotka tylko kurki od gazu mam tu co i te od piekarnika,zmywarke mastercook,lodówke samsunga i ze wszystkiego jestem zadowolona,tylko okap mam amiki ten niby samopochłaniajacy i lipnie ciągnie mam wrazenie ze tylko hałasu robi duzo a ciagnac nie ciagnie.
A zelazko mam zelmer navigator i tez ok.
A moze to ja jestem mało wymagajaca w tych sprzetach:-D:-p

Beacia82 hahah to zaszalałaś :-D ale super kurcze ja tez mam ochotę tyle rzeczy kupic dla małego na razie kupiłam praktycznie same zabawki i teraz czekam kiedy będziemy mogli je używać - niektóre juz super sie sprawdzają

J atez mam mini electric i jest extra , kupiłam też tomme tippe elektryczny cos w podobie medela swing ale ten tt jest mega beznadziejny :( butle mamy tt i jestem zadowolona , duzo jedzonka nam nie zostaje moze jakies 5 max 7ml

reklama
I chyba kupię ten mini electric poszukam czegos na allegro może używany na gwarancji sie znajdzie ..

A oto moje szaleństwa zacznę od swojego wczorajszego zakupu :-D
Naturana Polska sp. z o.o.
Naturana Polska sp. z o.o.
czekam na przesyłkę - strasznie zamieszanie mają w rozmiarach - rozmiar udało sie dobrać dopiero po konsultacji z obsługa klienta. W tej firmie kupowałam staniki do karmienia i jestem bardzo zadowolona

wczoraj przyszła niania - testujemy :tak: niania elektroniczna motorola mbp 11 JAK NOWA !!! (2712394957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i chyba jeden z najlepszych zakupów - upolowana mata - chciałam kupić nową ale niestety została wyprzedana normalnie kosztowała około 100zł i trafiłam tą sprzedawana uzywaną- teraz małemu rozstawiam nad leżaczkiem te pałąki włączam projektor z muzyczką i jest prze szczęśliwy. Muzyka jest łagodna mata jak na elementy które ma jest nie droga - jak będziecie szukać mat dla swoich dzieciaczków to polecam ten rodzaj !
Super Mata Edukacyjna z projektorem Extra Gratisy (2669188648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I żółw co wyświetla gwiazdki na suficie - kurcze żółw sam w sobie jest fajny z tymi gwiazdkami - ma tez w sobie muzyke ale jest strasznie głośna i mało przyjemna. Niestety żółwia reklamowałam już dwa razy bo za każdym razem coś nie działało - mało przyjemny sprzedawca. W końcu zostawiam żółwia z niedziałająca muzyką bo i tak mi sie nie podobała a nie mam sił użerać sie ze sprzedawcą bo to nie warte ceny
LAMPKA NOCNA ŻÓŁW PROJEKTOR GWIAZD LAMPA MUZYKA (2643460685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry