reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Dziewczyny co myślicie o takim skoczku:
Sprzedam skoczek LINDAM Konin • Tablica.pl:
CZy to jest bezpieczne dla malucha, w sensie czy nie szkodzi na kręgosłup, itp.? I od kiedy móżna by do niego wsadzać dziecię? Mój od wczoraj (po odwiedzinach babci :-)) tak załapał skakanie, że szok. Nawet siedzieć nie chce, bo zaraz pupę wygina i bręczy, tylko trzymać go pod pupą i sprężynuje. A ja po 2 minutach mam dość, ręka mnie boli, bo za lekki to ten mój Maluch nie jest :-)

takiego skoczka ma moja znajoma ostatnio wstawiała na FB filmik jak jej córa w tym szaleje ona ma teraz 8 miesięcy.....ale ja szczerze mówiąc nie jestem przekonana czy to nie będzie miało wpływu na rozwój ruchowy, jak będę u lekarki to zapytam, ale to dopiero 28 lutego :zawstydzona/y:

Ja byłam przeciwna, ale osoby, które rehabilitują swoje dzieci doinformowały mnie, że to sprzyja rozwojowi dziecka i sprawia dzieciakowi wielką frajdę. Nie mniej jednak pomimo doinformowania, osobiście jestem na nie.

A co szkodzi odebrać?chyba lepiej dla niej w końcu nie musi się męczyć z pakowaniem wysyłaniem...czyżby coś ukrywała?

Co do skoczka mam podobne danie...też stracha bym miała czy aby się nie urwie czy nie wypadnie ze ściany :p

Tygrysku - tak na przyszłość czytaj dokładnie aukcje. Nie miałaś podanej możliwości odbioru osobistego. Było tylko:
Przesyłka kurierska 40 zł, Paczka pocztowa ekonomiczna 40 zł. Swoją drogą kurier do 30 kg kosztuje z reguły ok. 20 zł. Niezła przebitka, pewnie reszta to opakowanie :-D:-p

reklama
Do góry